Škoda rapid

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Pa BANDITov Capri zadaj.

Na sliki je pa MX3, ki baje nikoli ni imela 2.5 litrskega motorja.
hysterical-1.gif

Edit: Aja, pa da ne pozabimo, da MX3 preživi nalet 20 tonskega tovornjaka in se samo malo spraskana premakne nekaj 10m daleč.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
ksz

če slučajno še koga zanima izvirna tema
grin1.gif

so mi odgovorili na fb glede vratc na tanku
crazy1.gif

Škoda Slovenija Official
Tomi živjo, imamo odgovor.
Takole pravijo Škodini strokovnjaki: "Pravzaprav imate prav, vratca sama nimajo možnosti zaklepa. Rešitev je takšna na račun praktičnosti, saj naj bi bilo strgalo v vsakem trenutku dostopno. Sicer pa nismo prepričani v privlačnost strgala za tatove
Upam, da je odgovor ok - kot kaže, so razlogi za skrbi odveč.
En velik simply clever pozdrav!

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
Za tatove ne, za "vandale" in žleht sosede pa.
Kaka praktičnost? Meni je na Octavii sistem neprimerno boljši; če je avto odklenjen se vratca odprejo, sicer pač ne. Pa še ključa mi ni treba tiščati v pokrov rezervoarja. Naj odkrito priznajo, da so naredili downgrade zaradi stroškov. Očitno je ključavnica na čepu cenejša od centralnega zaklepa, ki vključuje vratca za rezervoar. Ali pa potegnejo zajlo pa hebl.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a ima sploh katera škoda keyless sistem? Da imaš lahko kartico/ključ v žepu, samo prtisneš start gumb in se prižge? Če še nimajo, se morda kaj špekulira o prihajajočih škodah in tem sistemom?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a ima sploh katera škoda keyless sistem? Da imaš lahko kartico/ključ v žepu, samo prtisneš start gumb in se prižge? Če še nimajo, se morda kaj špekulira o prihajajočih škodah in tem sistemom?
Superb to ima kot doplačilo, možno pa tudi Octavia.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ni svoh. Edino zadaj me motiita tista cudna trikotnika med lucmi. Bolje, da bi naredili ravno linijo.

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Torej VW Polo z ritjo, ki se oglašuje kao "medrazred" med Polotom in Golfom, v opremi Elegance "nakrcan" z opremo (na sliki osnovni radio), trdo plastiko in celimi 86 konji za 17 k€? Ufffff... Jep great value for money......

Aja treba naredit prostor (beri) novo Octavio za 20 k€+..... -Razočaran nad Škodo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Huh, sam tole je pa res huda cena
frown-1.gif
. Heh, Octavia bo zrasla in torej posledično šla gor cena, torej verjetno prenovljen Superb tudi ne bo več na voljo za 20 jurjev. Khm...

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Starck pravi:
Torej VW Polo z ritjo, ki se oglašuje kao "medrazred" med Polotom in Golfom, v opremi Elegance "nakrcan" z opremo (na sliki osnovni radio), trdo plastiko in celimi 86 konji za 17 k€? Ufffff... Jep great value for money......

Aja treba naredit prostor (beri) novo Octavio za 20 k€+..... -Razočaran nad Škodo.

Je podaljšana medosna, tako da avto je malce večji kot Octavia I....