Vključitev dodatnih funkcionalnosti: Škoda Rapid, Škoda Rapid SB, Seat ToledoCitat:
Uporabnik optiplex pravi:
Imam še vprašanje (upam, da ni butasto), kako misliš da se ga da nadgradit.. A je to sofwearska zadeva ali kaj?
Kolikor vem ima tudi Easy 2+4.Citat:
Še to easy ima dveletno jamstvo tistega 4 leta podaljšanega pa ni?
Avto je za tako ceno čisto korekten, relativno prostoren, tako da... Sicer pri konkurenci za recimo 2 jurja dobiš en rang večji avto, ampak je razlike 2 jurja in vprašanje, če rabiš tako velik avto. Pa Rapid je itak po velikosti med obema razredoma.Citat:
Če imate še kakšne druge predloga pa tam do jurja gor bi še šlo, več pa ne. Mi je pa vrtač takoj neko pogodbo stisnu v roke o nakupu, čeprav are še nism dal?
Vizalno se mi pa zdi ta novi rapid kar lep... Zgleda da gledam kot baba na pleh, lep, notr je tud kr ok...
Važno mi je da je avto nov.
Ne razumem čisto kaj si hotel s tem povedat...Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A neuglajen in cuka?
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Za ta denar dobiš že: http://www.hudobro.si/#!/detail/290/439001
Novejši modernejši avto, pa večji prtljažnik itd...
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
...ko folk razpravlja o 5. in 6. prestavi, brez da bi sploh vedli koliko se pri kateri motor vrti npr pri 100km/h
Se strinjam. Imam 6 prestav pa imam v 6. 20% visje vrtjaje kot forumas v 5. pri istem motorju (malo svohnejsemu in novejsi je od mojega). Vecje stevilo prestav pride v postev pri kaksni gorski cesti kjer potem obrati ne padejo tako mocno pri prestavljanjuCitat:
Uporabnik Jason pravi:
...ko folk razpravlja o 5. in 6. prestavi, brez da bi sploh vedli koliko se pri kateri motor vrti npr pri 100km/h
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
vstavi 130, drugače pa
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Za ta denar dobiš že: http://www.hudobro.si/#!/detail/290/439001
Novejši modernejši avto, pa večji prtljažnik itd...
Bolj ko iščem dober rabljen avto, bolj mi je jasno, da je edina izbira nov avto. Da ne govorim kako ljudje cenijo svoje avte.
Citat:
Evo prepisal iz ponudbe
model NH12G445
rapid easy sb 1.2TSI
dodatna oprema
sun set
usnjen 3 kraki volan z malim usnjen
letve v barvi vozila
candy bela
hatch back varianta je to?
model leto 2016