sive vrane in lovci

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Seveda lovci ne trzajo na sive vrane, če pa iz njih ne moreš naredit golaža ali obare. Predvidevam da tudi na žaru niso najboljše.

Če bi pa imele 150 kil in bi meso bilo užitno, bi pa veselo skakali po travnikih.

Lovec nima čisto nič od tiste živali, ki jo ustreli. Ostane mu samo glava, vse ostalo meso mora odkupit po redni ceni.

Se pa strinjam, da lov na vrane ni tako "atraktiven", ker jih je preprosto prelahko potoučt.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
major je nazaj, samo, tist ne zastopi, kaj si neki od Arkanovcih? kaj ma jaga pa Arkanovci skupaj????

od patriota post je pa bil tako neumesen, kot večina eh
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
arkan in njegovi so bili, po zahodnih normativi, najprej borci za gotovino, zlato materialne dobrine, potem šele za srbstvo.

a ste lovci tudi v prvi vrsti € pobiralci, ali zaščitniki narave, ljubitelji mesa.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aja to haha..sj res..ta ti povem s mojega stališča..sem lovec enih 8 let, str sem okrog X let, potem pa veš, kolk sem zraven za € ..

če mam cajt, nosim seno in krmila v goro, plačujem članarino..pa kaj še?

aha, kaj mam od tega? za vrane mi ni mar, nimam časa..uplenim kako srno ali gamsa na vsake tolk let, če imam pogoje ( lovske)

skratka, ni tako rožnato, kot si misliš ti, posebej pa patriot, ki misli, da samo čez njegovo zemljo hodijo..naj nam da raje drugič za litrco, pa naj bo vesel, da sploh kdo skrbi za naravo..tako..če še hočeš kaj več, pa prek PM ali pa srfaj po ustreznih straneh
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej si me zdražil.

kaj več pa lahko vi ponudite.
pri ans se spravite na srno, mogoče lisico. jaka muda. medvedov ni, prašičev ni, lubadarja ne pipate, kače vas ne ganejo..kar se mene tiče nobene koristi. bi bil pa vesel razsvetlitve.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
se hecaš? ko bo pa enkrat v Trzin ( al, kje si doma) prihlačal medo, boste pa vsi posrani,, haha, isto kot Patriot, ki isto ne ve, a bo mimo njegove bajte tam v hribih prišla mačka ali medo..v vsakem primeru bo klical jagra pa policijo LOL
hysterical-1.gif

kaj ste naivni
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ha..torej za trening do medota uporabljate srne?

sam a ni srna ful manjša in hitrejša? ni glih primelrjiva tarča.

upam sam, da lov na srne ne odobravaš pod izgovorom streljanja na žive tarče in treninga za primer soočenja z medvedom.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
daj ber bolj pazljivo
rolleyes-1.gif

kakšen trening do medveda???? jst sem ga 2 x videl od deleč, kaj da bi ga ustrelil, ker nimam pravice sploh..ehh, kar nekaj posplošuješ..

če bi rad zvedel, kako ta stvar deluje, se poskusi včlanit v LDs, boš pa videl, če ti svari ustrezajo..
-sam kriješ s tvojmi sredstvi..- obleka itak-okoli 1000 €

delo prostovoljno na objektih, lovišče--veliko ur

-prevoz ..dosti €

-izpit za jegermajstra - 700 €

- orožje..okoli 5000 €

itd..

še kaj, softi? ne?

potem pa konec debate, sine
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
skratka, ni tako rožnato, kot si misliš ti, posebej pa patriot, ki misli, da samo čez njegovo zemljo hodijo..naj nam da raje drugič za litrco, pa naj bo vesel, da sploh kdo skrbi za naravo..tako..če še hočeš kaj več, pa prek PM ali pa srfaj po ustreznih straneh
priden.gif

Se mi je zdelo da brez alkohola ne gre.

Jaz bi vsem dal na začetku in na koncu jage pihat.

Nazadnje jih je 10 lovilo 1 lisico pa ni bilo drugega haska ko da so hodili od vikenda do vikenda. Še pri meni so spili dva litra.

Kaj smatraš pod skrb za naravo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
daj ber bolj pazljivo
rolleyes-1.gif

kakšen trening do medveda???? jst sem ga 2 x videl od deleč, kaj da bi ga ustrelil, ker nimam pravice sploh..ehh, kar nekaj posplošuješ..

če bi rad zvedel, kako ta stvar deluje, se poskusi včlanit v LDs, boš pa videl, če ti svari ustrezajo..
-sam kriješ s tvojmi sredstvi..- obleka itak-okoli 1000 €

delo prostovoljno na objektih, lovišče--veliko ur

-prevoz ..dosti €

-izpit za jegermajstra - 700 €

- orožje..okoli 5000 €

itd..

še kaj, softi? ne?

potem pa konec debate, sine
wink-1.gif

Vidiš kako drago te pride če imaš tečno babo doma?

Ni ribičija cenejša?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ko ti pa divji prasci požrejo koruzo, pa hitro pisariš vloge za povrnitev škode..poznam take "kmetovalce", ki bi radi čuda dobili za tisto revščino na poljih, zato sam tiho
tongue-1.gif