visek_izobrazbe
Guru
bo obratno mi njih vabimo....žal....Makedonija vabi.....kmalu.
bo obratno mi njih vabimo....žal....Makedonija vabi.....kmalu.
Da vidim heroje, ki pretepajo migrante po ljubljani.![]()
ALBANSKI SHOD V KOPRU? Podpora vojnim zločincem, ki jih imajo za osvoboditelje
Na družbenih omrežjih se je pojavil poziv k velikemu albanskemu shodu, ki naj bi 26. septembra ob...www.regionalobala.si
A Kosovske heroje?Da vidim heroje, ki pretepajo migrante po ljubljani.
Tu jim dam vso podporo, da jih pretepejo.
P.s. šefe pride?

se čudiš?v Kranju v lekarnah so že napisi v šiptarjadini....mi se prilagajmo tujcem.....SUPER nam gre.....Makedonija KMALU.
na plan z dokazi...Tudi domoljubna SDS goji v KR močne odnose s šiptarji.
V nedeljo bodo Albanci svoj glas Janezu Janši in njegovi stranki SDS.Beseda velja!
A se nimaš ravno ti za kao poznavalca, človeka, ki ve vse o kranjskih albancih ali ti samo reality ven seka in se ti v resnici ne sanja pol qrca in so tudi za kranjsko sceno krivi komunajzarji in luka mesec.na plan z dokazi...
Tudi domoljubna SDS goji v KR močne odnose s šiptarji.
pojma nima ne o ekonomiji ne politiki..že 10 let čivka, kako bo šlo v KR vse u krščen duš, Putin je že zdavnaj zgubu, komunisti ni da ni..A se nimaš ravno ti za kao poznavalca, človeka, ki ve vse o kranjskih albancih ali ti samo reality ven seka in se ti v resnici ne sanja pol qrca in so tudi za kranjsko sceno krivi komunajzarji in luka mesec.
torej nimaš dokazov, jasno....A se nimaš ravno ti za kao poznavalca, človeka, ki ve vse o kranjskih albancih ali ti samo reality ven seka in se ti v resnici ne sanja pol qrca in so tudi za kranjsko sceno krivi komunajzarji in luka mesec.
V konkretno kranjski lokalni politiki ni popolnoma nobenega konflikta, ampak popolno sožitje, da ne rečem enoumje, ki ustreza vsem, levim, desnim in šiptarjem. Domorodci v to enačbo že dolgo ne pašemo več.Kako zdaj to poteka, SDS v Kranju, SD v Albaniji? Ni to konflikt interesov?
Ali je kakšna sladoledarna posvečena Janši v Kranju?