Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.041
5.248
113
Enkrat so me šipci skoraj narezali, ker sem v gužvi rekel ska probljem (kje je Stieber da prevede), ko se je en pač zaletel vame...mater so občutljivi. Pa sam prijazen sem hotel biti...sej pravim, bolš po srpsko z njimi....

1) govoriš v množini (so me narezali...)....čoporativan narod.... če bi bil eden ali 2 se ne bi noben vtaknil vate...

Ista izkušnja iz Kranja.....kjer so bili za 2mi sosednjimi mizami....s kolegom pa sva se menila srbohrvaško....sami šuškavi albatrosi.....ampak v čoporu jim zraste grba....

2) tudi v drugo imam podobno izkušnjo...z srbohrvaščino ni šlo skoz....

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.288
2.299
113
Tudi pri meni je bil pogumen, ko so se še trije postavili meni za hrbet. Sem imel kar srečo, da je umik uspel. Sredi dneva v najlepšem mestu. Takrat sem začel razmišljati, da bi s sabo nosil 9mm.

Če pa slučajno zmagaš, te na koncu pa še toži.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.299
9.332
113
1) govoriš v množini (so me narezali...)....čoporativan narod.... če bi bil eden ali 2 se ne bi noben vtaknil vate...

Ista izkušnja iz Kranja.....kjer so bili za 2mi sosednjimi mizami....s kolegom pa sva se menila srbohrvaško....sami šuškavi albatrosi.....ampak v čoporu jim zraste grba....

2) tudi v drugo imam podobno izkušnjo...z srbohrvaščino ni šlo skoz....
In kako sta vidva srbofila uspela?

ker tokrat sta bila oba na pravi strani….ko bo 5 srbov zadaj in bos z Marjanom kleno slovenscino tolkel bo tezje.

aja pa pise se “s srbohrvascino” sam kaj k se domacega jezika ne zna

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.299
9.332
113
Tudi pri meni je bil pogumen, ko so se še trije postavili meni za hrbet. Sem imel kar srečo, da je umik uspel. Sredi dneva v najlepšem mestu. Takrat sem začel razmišljati, da bi s sabo nosil 9mm.

Če pa slučajno zmagaš, te na koncu pa še toži.
A da bi sebe dokoncal? 9mm je samo orodje, se vedno mors met jajca neki narest