siolova EMX povezava - kateri router

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kaj so te n....? Na servisni strani piše, da imaš 512/128 in tak račun boš tudi dobil.... če ti dela hitreje, bodi srečen in ne n....

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
n... so me na suho, ker so mi ob naročilu obljubili 1mb, ker sem jim povedal da 512 ne mislim jemati, tudi monterju sem takoj, ko se je pojavil,rekel, da naj ne montira, če bo samo 512, pa je rekel - če so vam obljubili 1mb, potem 100% bo. In sedaj moram s pomočjo foruma ugotavljati, kaj so mi podtaknili.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
mikrohard, vseskozi mi sugeriraš, da naj bom srečen.. pojdi pa kupi avto 1.8, dali pa ti bodo avto 1.5 pa ti vrnili razliko, svetujem ti da bodi srečen da si sploh dobil avto, pa še manj boš plačeval registracijo, skratka bodi vesel, da imaš avto.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Razburjanje je za loleke.
Pravi dedci hladnokrvno vrnejo zanič storitev/opremo in se ne sekirajo.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.230
4.075
113
Glej EMX dela ziher več kot 512 in nobenemu 1M, v osnovi je boljše če plačuješ 512 , mislim pa da drugih opcij itaq nimaš glede na to da so ti priključili EMX. EMX se priklaplja tam kjer nimaš proste parice od tebe do centrale ampak se vas šlepa več na isti parici.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Nikjer nisi napisal, da so ti obljubili 1mbit in da 512kbit nikoli ne bi vzel.... jaz sem rekel, da si lahko srečen, če plačuješ 512, dejansko imaš pa več. Če pa s tem nisi zadovoljen, pa odjavi in bodi na dialup-u.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
CLIO15, tisto brezžično nažalost ne dobim, ker mi breg zakriva pogled na pohorje. Sem pa samo kake 6km zračne linije od maribora in spadamo v občino maribor, živimo pa kot v kameni dobi, večkrat se hecam s sodelavci ki živijo po halozah, benediktih , nekih jurijih pa imajo vsi trojčke in to pri ario.net, jaz pa v občini maribor, pa v temi. No če bo ta EMX normalno deloval, bom glede na dosedanje stanje več kot zadovoljen, pri P2P, pa bom tako odstranil ostale uporabnike v hiši . Kako pa bom takoj videl, da mi niso uturili samo 0,5mb povezave, ker tega pa res ne bi jemal? Ker na nekem forumu sem bral, da so nekomu obljubili povezavo 1mb, potem pa so mu znižali naročnino in sporočili, da bo lahko imel samo 512 kb/s?
TO sem napisal, preden je prišel monter!! In kar sem se bal, se je uresničilo in ne mi s takimi da naj bom s tem zadovoljen, če ne pa naj grem na dial-up, ker ne zahtevam nič kaj takšnega, kar mi ne bi vsi obljubljali.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Boš Persen?

Če prav razumem imaš 2 opciji.

Pošlji jih v rit, produciraj papir, kjer so ti potrdili 1 Mb in prekini naročnino, vrni opremo, uživaj na dial up ali EDGE (je hitreje kot dial up)
Bodi vesel, da plačuješ manj kot dobiš in se zavedaj, da je to v tvojih razmeraj največ, kar lahko sploh dobiš.

Opcija 3: preseli se v civilizacijo. Kruto, ampak realno. Lahko pa pokličeš T2 zakaj ni optike v vaši vasi. Kje pa piše, da mora Telekom v vsako luknjo peljati optiko in VDSL.