siol tv

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jaz osebno razen tega, da dela počasneje kot stari vmesnik TV+ ne moti! Dela normalno, ne prekinja, slika je zelo dobra (imamo LCD 42" HD in se gleda zelo v redu!). Če pa preklopim na navadno anteno je pa
crazy1.gif

Imamo pa tudi paket TRIO. Lih včeraj sem preklopil iz ADSLja na VDSL, ker stane paket z 1024kB/256kB 35€, z 5Mb/2Mb pa zgolj 6€ več na mesec... 5/5 pa 10€ več.

je pa res tudi to, da je zelo odvisno kako daleč od centrale si! Jaz sem 40 metrov zračne linije in mi dela v redu! Kolega je pa ene 2 kilometra pa ima sranje! Internet mu ne "vleče" kot bi moral, TV prekinja... Ne vem sicer če prav sklepam ampak ali je možno, da imam jaz speljano žico do centrale, ki jo uporabljam "samo" jaz, on si jo mora pa deliti še z (recimo) 10 uporabniki ki so v njegovi bližini? Al je to samo
17758-icon_confused.gif

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Meni tudi včasih ni bilo jasno, kaj bi s temi obroki, zdej pa vidim, da to res dosti pomaga, ko imaš druge obveznosti, da lahko v miru odplačaš, ne da bi obresti plačeval. Meni se to zdi super.

tudi meni se zdi fajn... da ne rabiš misliti in si zaželiš tak lep LC zaslon in ga tako ugodno in na oborke nabaviš

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Meni tudi včasih ni bilo jasno, kaj bi s temi obroki, zdej pa vidim, da to res dosti pomaga, ko imaš druge obveznosti, da lahko v miru odplačaš, ne da bi obresti plačeval. Meni se to zdi super.

amen.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Kakšen Siol TV neki, če nima v programski shemi sportkanala, ki prenaša basket Euroleague.
bonk.gif

Zmajčice imajo pa na riti njihov napis.
hysterical-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
V siolovi akciji so prav vsi izdelki dražji kot drugje. Zatorej sklepam da so obresti že vračunane.
Tudi mene je zamikal tisti netbook, ki ga bom kupil za moj najdražjo, seveda ne pri siolu, pa sem zato že skoraj kliknil nanj ko sem rekel da bom še mal preračunal prej in te msijev netbok pride vsaj 20€ dražje kot drugje, se pravi če ga grem kupit v big bang, na obroke me bo ravno toliko stal,pa še u živo ga bom videl pred nakupom... Ja vem da grem tudi sicert ga lahko b BB pogledat pa ga potem naročim pri siolu, samo to ni to.
Skratka meni se to zdi nateg. Oziroma metanje peska v oči stalnim strankam.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Vendar:
-imeti Diners kartico (pa ne navadno)
-dobiš na max. 12 obrokov + 1 evro vsak mesec za vodenje obroka.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
ksz

Po enem mesecu uporabe bomo verjetno prekinili Siol TV naročnino, ker je obup.
Slab signal, slaba sinhronizacija zvoka, trenutno na nekaj minut totalno izgubi signal, včasih sploh ne dela in smo potem na sobni anteni...

Imaš dve možnosti:
- nabaviš si total TV
- se odseliš iz vukojebine

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hm, jaz se spomnim, par let nazaj se je nam tudi signal poslabšal, da so bile težave z gledanjem, samo smo tja klicali, mal težili, in so nas prestavili na centralo, ki nam je bila bližje. (Ker smo bili med prvimi naročniki, smo bili na bolj oddaljeni centrali, ki je te reči prva ponujala, al nekaj takega). Od takrat že par let ni več težav.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
okej eno res trapasto vprašanje - dobila sem odgovor s te teme na mail, hočem pogledat še ostale in teme ne najdem... mi lahk kdo pošlje na zs link do teme, plis plis?