SIOL TV - nov grafični vmesnik !?!?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Oj

Je kdo opazil da je SIOL ruknil ven novi GUI? Zdajle gledam kakšno čudo je zdaj to
smile-1.gif

A kdo ve ali je še kaj novega razen tega GUIja?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
To me še ne moti tako zelo, kot dejstvo, da pride do hudega zamika in ti kaže online spored za POP TV, ti pa imaš aktiven recimo SLO2 itd.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.142
113
Naslovi oddaj in kanalov so daljši, tako da vsaj veš, kaj gledaš. Prej se ni vedelo, kateri Discovery gledaš, naslovi pa so bili odrezani ravno na napačnem mestu.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
To me še ne moti tako zelo, kot dejstvo, da pride do hudega zamika in ti kaže online spored za POP TV, ti pa imaš aktiven recimo SLO2 itd.

Ko gledaš en program, lahko s smernimi tipkami preveriš kaj je na drugih programih trenutno na sporedu brez da bi zamenjal kanal.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Meni osebno je bolj všeč ta novo grafični vmesnik kot tist prešnji...
wink-1.gif
Sew strinjam, je veliko boljši. Če moorda prva dva dni kaj ni delalo, kot mora, nič hudega.

Za ene bo pač vsaka nova stvar ogabna, vsi so debili in nihče nič ne zna, ane Sergio.
priden.gif
.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ta GUI je tudi meni veliko bolj všečen in praktičen. Pa tako na oko mislim, da tudi preklaplja malenkost hitreje med programi.....hitreje kot to tako ali tako ne more it, zaradi topologije IPTV

Tko da, Siol pohvaljen
roza.gif

LP
Torus