Siol tv lahko odjavite

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Še prijavil se nisem na Siol TV
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Na zadnji strani računa, kako prebrisano. Preletel sem ga enkrat, ko sem čakal na lift.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Na net in voip ni vezave, razen če si vzel telefonski aparat na 12 mesecev (siemens, avena, panasonic). To lahko odjaviš bp.
Zaračunali se ne bodo stroški predčasne izključitve, za subvencioniran komunikator se vseeno plača sorazmerni delež.

Strošek predčasne izključitve je 10,80 EUR, tega ste zdaj oproščeni.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
A je kakšna rešitev, da jim ta Sagemov STB vrnem nazaj in mi ni treba plačati preostalih stroškov "najema".

Hec je v tem, da nas je SIOL tukaj pa res dobro nategnil, zato ker sem leta 2006 sklenil razmerje TRIO dobil STB od Amina, potem pa sem lani "vzel" Sagemov STB, ker so rekli, da bodo Amina v roku pol leta ukinili in sem takrat dal zanj 1€. Seveda sem moral spet podpisati 2 letno pogodbo in zdaj hočejo preostali denar za ta STB.

Ne zdi se mi prav, da sem tako ali tako plačal Amina, potem ti podturijo še Sagema in z njim pogodbo.

Je kakšna varianta, da tega ne plačam in jim dal ta STB nazaj?

22. jul 2007
13.412
1.666
113
124
kaj pa če ti slika nonstop kocka ali je tudi to razlog da lahko prekineš brez penalov?LPWWY

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
to jim pa moreš težit 3x na dan vsak dan.....mi smo imeli problem pri telefoniji...je prekinjalo kot veliko in je oče si vzel čas in je lepo po parkrat na dan klical da ne dela...so prišli serviserji ene parkrat.....no na koncu je prišel eden ki se spozna in je menjal modem.

Pa so nam rekli da 2 tv ne bosta delala in da bo sreča če bo enega potegnilo skozi.....no pa delajo 2 tv,2 pc,telefon in še wifi...brez težav.