SiOL na optiki podarja 100 Mb/s / 20

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst bom kr cel internet dol potegnu
evil.gif

Citat:
Hitrost 100 Mb/s na optiki, za vse naročnike

Vsem naročnikom na optiki smo promocijsko dvignili hitrost interneta SiOL na kar 100 Mb/s / 20 Mb/s. Promocijsko obdobje bo trajalo vse do konca januarja 2015. Akcija velja za naročnike interneta SiOL na optičnem omrežju Telekoma Slovenije.

Internet SiOL s hitrostjo do 100 Mb/s na optiki za obstoječe in nove naročnike.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Hja, men speed test kaze 75Mbs, lažejo ali pa ima na začetku rdečga polja blokado
grims-1.gif

Morebiti je 100 Mb/s skupna pasovna širina in razliko kuri trenutno prižgan TV ali dva?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
OŠO je torej v praksi isti šmoren kot BRO. Lastnik omrežja postavi pogoje, ki so kao neugodni za ponudnike storitev. Zato je pripravljen/zmožen ponudit le osnovne storitve/hitrosti saj pri višjih paketih hitrostih bojda ni računice.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Internet SiOL s hitrostjo do 100 Mb/s na optiki za obstoječe in nove naročnike.

za tiste, ki se pritožujete, da nimate točno 100 Mb/s
cool-1.gif

Jaz sem sicer mislil, da mi je nekdo po pomoti povišal hitrost pa sem bil modro tiho, zdaj pa vidim, da nisem edini
evil.gif

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Hja, men speed test kaze 75Mbs, lažejo ali pa ima na začetku rdečga polja blokado
grims-1.gif
Morebiti je 100 Mb/s skupna pasovna širina in razliko kuri trenutno prižgan TV ali dva?

Problem je modem, ker omogoča prenos le 100 Mb/s. Če ugasneš TV ali prestaviš npr. na kanal 0 pa lepo vleče s cca. 12MB/s
aplauz.gif

Za 1Gbit prenos, ki prihaja, bodo novi modemi.