SIOL BOX komunikator

Sem

Pripravnik
9. dec 2010
68
0
6
Dober dan,

malo pomoč potrebujem in sicer mi je zaradi udara strele pregorel SIOL BOX komunikator, ki ga uporabljam za drugi TV. Ko sem na Telekom-u prosil za zamenjavo, so mi dejali, da le ta ni možna in da za novega potrebujem spremembo paketa. Pri tem me je pa seveda zmotilo, da moram za to plačati dodatnih 20€.
Vidim pa, da se ti komunikatorji prodajajo po net-u za podobno ceno.
Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo s tem, pridobim kaj z menjavo paketa (TOP TRIO trenutno), ali je vseeno če kupim rabljen komunikator in seveda, če je kaj težav z inštalacijo zaradi MAC številke.

Hvala in lp vsem
sprasujem se.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kaj pridobiš z novim paketom ne bi vedel, ker ne vem, kakšen je tvoj trenutni paket. Lahko ti pa povem, da deluje priklop rabljenega Boxa povsem brez težav... Telekom sam zazna, da je pri novem naročniku in ti ga poveže s priključkom. Če ne želiš sprememb, ti svetujem nakup rabljenega boxa...

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Prehod na nov paket res stane 20 evrov. Samo bo potem verjetno tudi naročnina kak evro manjša ane? Preveri to. In se ti potem pokrije. So pa v novih paketih komunikatorji v posojo (1 ali 2, odvisno od paketa). In če pregori je to njihov problem. Potem je tu tudi paket Modri z vključeno mobilno telefonijo in pa nov paket TopTrio kino. Malo preberi ponudbo in si izračunaj.