SIOL ADSL in WINDOWS 7 problem

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To raje daj SiOL-u na vednost.
(jaz osebno imam RTM na polici že nekaj tednov)

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Aja, sem mislil, da imaš kako starejšo verzijo. Pol pa nič. Dvomim, da se bo SiOL ukvarjal z še ne izšlimi* verzijami Windows.

* - eh, kak se to prav črkuje ?
write.gif

*izdanimi

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Ne, nisem probal, ker v 64 bitnih winsih ni tega driverja v omenjenih folderjih. Nisem pa imel časa iskati, kje je, če je kje ta gonilnik.

Ne bi bilo nič čudnega, ampak ker je to RTM verzija, ni ravno običajno. Glede na to, da verjetno je po svetu kar precej ljudi, ki uporabljajo xDSL in tudi pri nas je verjetno precej ljudi, ki imajo SIOL in WIN7, ne najdem pa nobenega s tem problem, se mi nekako zdi čudno, da bi lahko bilo to.

Evo update...zadeva še vedno ne deluje. Poskusil sem zamenjati raspppoe.sys s tistim od Viste in vse kar je uspelo s tem, je to da sedaj javlja napako 797. Po Googlu sodeč naj bi bil problem z driverji za modem? Driverji za Ganymede modem verjetno ne obstajajo
confused-1.gif

Ali mi ostane še kaj, ali samo format in iti nazaj na XP-je
bonk.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
modem nastaviš kot ruter, in potem v nastavitvah mrežne nastaviš ip-je in je to to....
192.168.1.1 je pa od modema naslov al pa kliči na helpdesk da ga nastavijo kot ruter. ti ap potem samo mrežno skonfiguriraš

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
V nastavitve modema sploh ne pridem, ker mi ne odpre nič.

Skratka, sem obupal s tem, ker sem probal praktično vse in ni efekta. Še najlažje se mi zdi kupiti router in je stvar verjetno rešena, ali pa na T-2, kjer deluje brez problema, ker ni potrebno up. imena in gesla...