Nič novega. Včasih sem občasno od takega odkupil kak parfum, ki jih je množično kradel v Leclercu.
Da slučajno ne zbrišeš.
Nič novega. Včasih sem občasno od takega odkupil kak parfum, ki jih je množično kradel v Leclercu.
ko te naslednjič prime moraliziranje o pisanju uporabnikov in delu moderatorjev, se spomni in najprej pred svojim pragom pometi, hipokritNič novega. Včasih sem občasno od takega odkupil kak parfum, ki jih je množično kradel v Leclercu.
Moralno neoporečen javno sramotiš in se izživljaš nad punco, ki ne more imeti otrok?Nekateri zaradi lastnega masla na glavi ne razumete, ampak resnično obstajamo ljudje, ki smo moralno neoporečni, tukaj smo med vami in okoli vas v reali in virtuali.
s tem da parfume krast imajo navado narkomani in kupovanje robe od njih je še tolk bolj podloNekaj je iskanje lukenj v zakonih, drugo pa kupovanje ukradene (da je ukradena je po njegovem zapisu tudi vedel) robe, kar se po zakonih smatra kot kaznivo dejanje.
kotejebeMoralno neoporečen javno sramotiš in se izživljaš nad punco, ki ne more imeti otrok?
Nadaljujem?
Ti ne. Pa preboli že.kotejebe
Hvalabogu, tut js mam včasih srečo v življenjuTi ne. Pa preboli že.
Nekaj je iskanje lukenj v zakonih, drugo pa kupovanje ukradene (da je ukradena je po njegovem zapisu tudi vedel) robe, kar se po zakonih smatra kot kaznivo dejanje.
Ali pa kreativno računovodstvo. Zraven pa kričijo na ves glas Primite tatu!Šur. Bistvena razlika med tem ali kradeš točno določenemu (bizi leklerku) ali nedoločenemu (utajevalec davkov vsem). Za to drugo so izumili celo lepo besedo. Optimizacija.
Tat krade ker ima kupca za ukradeno -Bizija, ker brez kupca mu je brezveze krast parfum, a kriv je pa prodajalec?No, predvsem mora emporium malo pošlihtat prodajalce, da pogrešijo tok robe... a inventur se tam ne dela?
Izkoriščanje lukenj v zakonih ni kraja. Kupovanje ukradene robe pa je.
Kaj si pa ti kupoval iz prtljažnika, da se zdaj vžigaš?
Pa še babnici si lagal, da si parfume kupil!Kaj češ, babnica z dragim okusom, jaz pa malo denarja. Pa tudi ne vem, da bi kdaj moraliziral o poštenosti.