Sintalovec in VREČE denarja :)

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Same device marije. Brezmadežne. Za vsako rit palca raste. Spomnite se na bizijeve parfume naslednjič ko vas bodo polna usta nasvetov kam jurja nakazat da ga furs ali csd ne najde.

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Nekaj je iskanje lukenj v zakonih, drugo pa kupovanje ukradene (da je ukradena je po njegovem zapisu tudi vedel) robe, kar se po zakonih smatra kot kaznivo dejanje.

• Všeč mi je
Reactions: miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Nekateri zaradi lastnega masla na glavi ne razumete, ampak resnično obstajamo ljudje, ki smo moralno neoporečni, tukaj smo med vami in okoli vas v reali in virtuali.

• Všeč mi je
Reactions: 8888
I

Izbrisan uporabnik #15304

Nekateri zaradi lastnega masla na glavi ne razumete, ampak resnično obstajamo ljudje, ki smo moralno neoporečni, tukaj smo med vami in okoli vas v reali in virtuali.
Moralno neoporečen javno sramotiš in se izživljaš nad punco, ki ne more imeti otrok?
Nadaljujem?

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Nekaj je iskanje lukenj v zakonih, drugo pa kupovanje ukradene (da je ukradena je po njegovem zapisu tudi vedel) robe, kar se po zakonih smatra kot kaznivo dejanje.

Šur. Bistvena razlika med tem ali kradeš točno določenemu (bizi leklerku) ali nedoločenemu (utajevalec davkov vsem). Za to drugo so izumili celo lepo besedo. Optimizacija.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Šur. Bistvena razlika med tem ali kradeš točno določenemu (bizi leklerku) ali nedoločenemu (utajevalec davkov vsem). Za to drugo so izumili celo lepo besedo. Optimizacija.
Ali pa kreativno računovodstvo. Zraven pa kričijo na ves glas Primite tatu!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
No, predvsem mora emporium malo pošlihtat prodajalce, da pogrešijo tok robe... a inventur se tam ne dela?

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Izkoriščanje lukenj v zakonih ni kraja. Kupovanje ukradene robe pa je.

Kaj si pa ti kupoval iz prtljažnika, da se zdaj vžigaš?

Nič se ne vžigam. Samo zabavljam nad brezmadežniki, ki so ob takib primerih najbolj glasni, pozabijo pa pomesti pred svojim pragom.

In prvič, ničesar nisem ukradel, drugič, to ne pomeni da sem brez grehov in da za mojo rit ni in ne bo palice in tretjič, utaja davkov je kraja.

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
1. Super zate.
2. Jaz se nisem nikoli delal brezmadežnega. Nisem pa tudi nikoli imel potrebe, da bi se javno razglasil za kriminalca, ki vede kupuje ukradeno robo. Ker pač tega sam ne počnem.
3. Se strinjam...Vendar: Od kdaj je izkoriščanje lukenj v zakonih kaznivo dejanje? Prosim razloži.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj češ, babnica z dragim okusom, jaz pa malo denarja. :fredi: Pa tudi ne vem, da bi kdaj moraliziral o poštenosti.