ne znam.
nič. naredit playlist, ništa in ne ljubi se mi brat celega helpa. okej, novi nano (video). še nikoli imel opravka z iPodi.
itunes mam. not je importanih cca 2000 komadov. eni majo na skrajni levi klicaj. tistih ne morem prenašat v playliste, ki sem jih sam ustvaril, to sem zgruntal. očitno teh komadov ne prepozna. na računalniku je preko 10 giga muzike, itunes mi je syncal samo cca. 2,5 giga. ostalega ni.
vprašanja:
kako nardit playliste?
kako tja prenest komade (ročno z drag in drop)?
kaj so kljukice pred komadi v itunes? kaj klicaji?
kaj vse še moram vedet?
rad bi mel playliste rock, pop itd. in ne top 25, my best rated, 90's music, kot to predlaga napravica.
pliz help, bemu mast, popizdil bom.
zaj mi špila vse povprek, jaz pa hočem met svoje playliste.
pliiiiiiiiiz, help. kako razložiti nekompjuterskemu laiku, kao si uredit iPoda?
hvala.
nič. naredit playlist, ništa in ne ljubi se mi brat celega helpa. okej, novi nano (video). še nikoli imel opravka z iPodi.
itunes mam. not je importanih cca 2000 komadov. eni majo na skrajni levi klicaj. tistih ne morem prenašat v playliste, ki sem jih sam ustvaril, to sem zgruntal. očitno teh komadov ne prepozna. na računalniku je preko 10 giga muzike, itunes mi je syncal samo cca. 2,5 giga. ostalega ni.
vprašanja:
kako nardit playliste?
kako tja prenest komade (ročno z drag in drop)?
kaj so kljukice pred komadi v itunes? kaj klicaji?
kaj vse še moram vedet?
rad bi mel playliste rock, pop itd. in ne top 25, my best rated, 90's music, kot to predlaga napravica.
pliz help, bemu mast, popizdil bom.
zaj mi špila vse povprek, jaz pa hočem met svoje playliste.
pliiiiiiiiiz, help. kako razložiti nekompjuterskemu laiku, kao si uredit iPoda?
hvala.