Simobilovi Mobitelovci oz. mobitelovi Simobilovci

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Kot vemo, so nam z 1.8. pri M. precej omejili možnosti. Moj paket recimo nima več brezplačnih klicov v druga omrežja (prej je imel 200 minut).

Problem je v tem, da so že prej (še več pa bodo sedaj) nekateri pristopili k S.
Jaz pa od 1. avgusta nikakor ne mislim več klicati ljudi, od katerih imam M. številko, so pa pri S. in tako poleg že tako dragega paketa še dodatno plačevati klice v druga omrežja.

Pa še to: mnogi pesjani, ki so prestopili, tajijo, da so sedaj pri S. Oziroma priznajo le, če jih malce priviješ.

Baje da s tem, da pošlješ nek SMS, aktiviraš glasovno sporočilo, ki ti ob klicu na "mobitelovo" številko pove, da je bila številka prenešena....

O [censored] off, take pezdete mam najraje, klinc te gleda, če ti je predrago, da me pokličeš ampak lepo čakaš, da bom jaz tebe klical, o ti revež samovšečen in silno pomemben.
Verjetno tudi, ko greste na per, vedno lepo vestno preračunaš, koliko si spil in potem to do stotina natančno plačaš.

Hint, kmalu te ne bo nihče več klical in prav bodo imeli.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Koliko bistveno slabše prenose pa ima? Pri meni doma sta izenačena, pa me zanima, kako je kje drugje?
Saj ne rečem, da se ni njihovo omrežje precej izboljšalo v zadnjem času, ampak se najdejo lokacije, kjer preprosto ne dosegajo zadostnih hitrosti. Pač problem pokritosti in kapacitet. Jaz mobilni internet potrebujem na terenu, kar pa pogosto pomeni izven večjih urbanih naselij.

Mogoče bi lahko spet pri Connectu naredili malce obsežnejši test ... škodilo definitivno ne bi.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Koliko bistveno slabše prenose pa ima? Pri meni doma sta izenačena, pa me zanima, kako je kje drugje?
Saj ne rečem, da se ni njihovo omrežje precej izboljšalo v zadnjem času, ampak se najdejo lokacije, kjer preprosto ne dosegajo zadostnih hitrosti. Pač problem pokritosti in kapacitet. Jaz mobilni internet potrebujem na terenu, kar pa pogosto pomeni izven večjih urbanih naselij.

Mogoče bi lahko spet pri Connectu naredili malce obsežnejši test ... škodilo definitivno ne bi.

Kakor ti pač ustreza, če ti deluje pri Mobitelu povsod, kjer se ti giblješ, potem super. Pri meni je tako s Si.mobilom. Drugemu je zadostna že pokritost T2-ja. Hotel sem poudariti, da ne moreš tega posploševati, sploh ne glede na to, da vsak operater pokriva tudi mesta, ki jih drugi ne.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Nekdo: nihče te ne sili uporabljat Mobitela. Če se bojiš visokih računov, si omisli mobi paket. Pa boš nalagal une minute na telefon in boš zatelefoniral točno tok, kokr minut si zakupil. Da bi se razburjal, ker je en nekaj podražil, se mi zdi pa neumno. Še bolj neumno se mi zdi, da ne bi klical tistih, ki so pri določenem operaterju.

PS: to, da ti noben ne bo v faco rekel, da si [censored], je pa še bolj lovska. Pomoje si ti mogu to že dostkrat slišat pa pol samo pametuješ tle po forumu. Al maš pa samo slab dan, pa neumnosti pišeš. Dobr signal ti želim!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Off-topic:

Zakaj bi plačal več, kot si dolžan?

Enkrat en, drugic drugi, dolgorocno smo vsi na istem ? Nisem se bil v nobeni druzbi, kjer bi bili taki, ki stalno stejejo kovance, takrat ko kdo drug placa se pa naredijo francoza, pretirano zazeleni (milo receno).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Off-topic:

Zakaj bi plačal več, kot si dolžan?

Enkrat en, drugic drugi, dolgorocno smo vsi na istem ? Nisem se bil v nobeni druzbi, kjer bi bili taki, ki stalno stejejo kovance, takrat ko kdo drug placa se pa naredijo francoza, pretirano zazeleni (milo receno).
Maj point ekzektli, samo poba tega ne razume.

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Okej nevem kam naj objavim,zato bom kar tukaj. Gre se za to da sem bil v rabcu.imam simobil. Ko sem prisel v soboto domov,sem nevede da imam tudi v slo tarifo rabca klicaril naokoli.tako imam zdaj 50eu racuna. Problem je da se mi minute splph niso odstevale,ampak se mi je samo dvigoval racun...ima kdo idejo?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A v Sloveniji si klicaril čez hrvaškega operaterja?

Daj napiši tako, kot da nas ni bilo s teboj, bomo laže razumeli, kje je problem, ker tarife rabac ni.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Sedejson pravi:
Okej nevem kam naj objavim,zato bom kar tukaj. Gre se za to da sem bil v rabcu.imam simobil. Ko sem prisel v soboto domov,sem nevede da imam tudi v slo tarifo rabca klicaril naokoli.tako imam zdaj 50eu racuna. Problem je da se mi minute splph niso odstevale,ampak se mi je samo dvigoval racun...ima kdo idejo?

Verjetno si klical iz hrvaškega VIP omrežja, nisi pa preveril, če je že preklopilo na slovenskega in tako klical. Saj ti na ekrančku piše katero omrežje je
confused-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Sedejson pravi:
Gre se za to da sem bil v rabcu.imam simobil. Ko sem prisel v soboto domov,sem nevede da imam tudi v slo tarifo rabca klicaril naokoli.
Če živiš blizu Lijepe naše, in ti vleče signal lijepih naših operaterjev, potem seveda kličeš Gorske Hrvate po tarifi "rabac".