Simobil tujina

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Vecino telefon uporabljam v tujini zato je cifra kar konkretna. Premisljeval sem da bi z Mobitela sel na Simobil ker na veliko oglasujejo Vodafone, ki naj bi bil cenejsi za tujino.Je sedaj ko so jim prisilno znizali tarife se sploh kaksna razlika v ceni za Roaming?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Vecino telefon uporabljam v tujini zato je cifra kar konkretna. Premisljeval sem da bi z Mobitela sel na Simobil ker na veliko oglasujejo Vodafone, ki naj bi bil cenejsi za tujino.Je sedaj ko so jim prisilno znizali tarife se sploh kaksna razlika v ceni za Roaming?

Verjemi, kakorkoli obračaš, na koncu bo tako mala razlika, da nima smisla razpravljat. Naj oglašujejo, kar hočejo, za hevidjuti juzerje ni dost razlike. Sem nekaj telovadil in vedno pristal na istem - jurja plus. Edino, če sem kje dalj časa, imam "domače" kartice in naj drugi nabijajo račune namesto mene.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Nisem vedno v isti drzavi vendar vedno v EU. Gre se pa za pravno osebo in ca 5 telefonov. Klicov v SLO prakticno nimamo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Simobil ima tole:
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=7C2FB323-30C7-6246-5FEB-F9CA29A669FA&linkid=article

Opcija Smart Tujina 30

Opcija Smart Tujina 30 vam zagotavlja najnižje cene pogovorov v EU in na Hrvaškem, v BiH in Švici.
Kaj vključuje?

* Najcenejši klici iz večine držav EU, Hrvaške, BiH in Švice - 0,33 EUR/min.
* Vključuje 30 minut pogovorov - odhodni in dohodni klici.
* Zagotavlja nadzor nad porabo.

Osnovni paket:

Opcija Naročnina Vključene minute
Smart Tujina 30 10,00 EUR 30 min

Pogoj za sklenitev opcije je obstoječe naročniško razmerje. Opcija se vklopi ob prejemu potrditvenega SMS in velja za odhodne in dohodne klice. Pogovori nad 30 min se zaračunavajo po tarifi Vodafone WORLD. Obračunski interval je 60 sekund. Neporabljene minute se ne prenesejo v naslednji mesec. Nakup je omejen na eno opcijo na mesec. Opcija se po enem mesecu samodejno izklopi. Cene vključujejo DDV.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
zmaga.gif
tole je res dobro samo int. povezavo maras imeti.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
SIP povezava preko Skype/Fring klienta je veliko bolj praktična. Predstavljaj si, da si na letališču z WiFi, ali v kaki stavbi z WiFi: kaj je enostavneje - vleči ven prenosnik in najti mesto zanj, ali pritisniti par tipk na mobilniku???

Na žalost m@ forsira M:stik, tako da s SIP klientom ne moreš imeti m@ številke (imaš pa lahko SiOL komunikator številko).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
SIP povezava preko Skype/Fring klienta je veliko bolj praktična. Predstavljaj si, da si na letališču z WiFi, ali v kaki stavbi z WiFi: kaj je enostavneje - vleči ven prenosnik in najti mesto zanj, ali pritisniti par tipk na mobilniku???

Na žalost m@ forsira M:stik, tako da s SIP klientom ne moreš imeti m@ številke (imaš pa lahko SiOL komunikator številko).

Na katerem letaliscu pa je WiFi free? Se celo v lokalih tezko najdes free WiFi (vsaj v Hannovru in Berlinu nisem nikjer nasel free dostopa - povsod je recimo na voljo T-Com HotSpot, ki pa stane 8€/uro)... je pa res, da je WiFi pogoj za oboje (SIP in M:stik) in je bolj prakticno preko SIP klienta...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Trik M:Stik-a je enotna identiteta. Sicer pa počakajmo, kaj bo prinesla prihodnost.