Mobilna narocnina --> tujina

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Jaz sem ti samo dokazal, da ni celotna Evropa pokrita, kot trdiš ti. Misliš, da tam ni cest? Moldavija otočje???

Lp

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
, kakšne veze imajo ta otočja z avtoprevozništvom
bonk.gif
ter bistvenim znižanjem mesečnega računa?

Ima ravno toliko "veze", kot tvoj preljubljeni Tusmobil...

Avtor teme je spraseval o paketu pri Si.mobilu, ti pa turis, tako kot povsod, zraven Tusmobil... Najceneje ni vedno tudi najbolje... in nek pregovor tudi pravi nekako takole: Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni! ...
uf-1.gif

Avtor, vsaj iz napisanega sprašuje tudi po drugih varijantah;

Citat:
"Isce se torej paket, ki bi bil ugoden tako v Sloveniji kot v tujini. Trenutno je narocnik Si.mobila, paket Smart1. Preracunal sem vse Si.mobil pakete, ampak se mi na koncu se vedno zdi, da je trenutni se najbolj ugoden. Se kaksna varjanta ?"

Torej dopušča tudi druge možnosti, kar je tudi prav
wink-1.gif
.

Važen, da ti posiljuješ s Simobilom in želiš prikazaovati neko njegovo kakovost, ki to v nobenem primeru NI, zakaj je temu tako, pa gre mogoče iskati v sam odgovor prvega moža Simobila, ki pravi;

"Naj razložim Simobilovo zgodbo o uspehu. Pred leti, ko smo postavljali novo strategijo, smo se vprašali, ali bomo tekmovali s konkurenco na infrastrukturi in skušali imeti najdaljše antene, najbolj drage serverje v naših kleteh, najbolj debele žice ali pa bomo tekmovali drugje. - to ti je nekako; jebeš kakovost, važen je marketing
bonk.gif
. "

Več na KLIK

Mimogrede v vmesnem času je pokrit še Gibraltar
wink-1.gif

Tako, da je tvoje komentiranje podobno reku;

Smejala se koza, ovci, da jo molzejo
rolleyes-1.gif
.

Lp.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa ti si bolnik... resno...

Kje si videl, da posiljujem s Si.mobilom??? Je pa res, da vsakemu odsvetujem Tusmobil, sploh ce potrebuje tudi prenos podatkov ... ravno zaradi tako fanaticnega odnosa nekaterih osebkov... (se bodo ze sami spoznali, na koga sem ciljal
bonk.gif
) ...

Vsak naj izbere tisto, kar mu najbolj odgovarja... Koliko si se ze hvalil, da bo imel Tusmobil narocnikov konec leta? 300.000?
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Dekster in kakšna je vaša, Tuševa pot?
Biti najkvalitetnejši,.. ne, biti najbolj strankam prijazen ,...ne,...

mail sem iz 20 vrstic spravil na tole,... da ne boš rekel da forsiram Si.mobil,..

b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Dekster in kakšna je vaša, Tuševa pot?
Biti najkvalitetnejši,.. ne, biti najbolj strankam prijazen ,...ne,...

mail sem iz 20 vrstic spravil na tole,... da ne boš rekel da forsiram Si.mobil,..

b

Dosedanje izkušnje so pozitivne. Vse storitve delujejo brez težav ali zapletov, za kar nemorem rečt za Simobil dokler sem še bil vaš uporabnik.

Iz Djerbe sem lahko normalno pregledoval porabo. V Ljubljani deluje videotelefonija pravtako brez težav in dodatnega obračunavanja, skratka glede kakovosti storitev vse naj, naj do sedaj, lahko samo upam, da bo tako ostalo.

Sodeč po tem KLIK je Tušmobil-u pomembno kako "dolge ima antene, koliko so mu strežniki zmogljivi, ipd."
grims-1.gif
za razliko od mišljenja prvega moža Simobila, potem se ni začuditi, zakaj prevladujete na forumu po nepopolnem delovanju storitev, še sreča, da si ti angažiran, sicer bi bil lahko obup velikih rasežnosti.

Mesečni račun imam razpolovljen
cool-1.gif
.

Osebno nisem imel slabih izkušenj, na začetku sem imel težave s podvajanjem sms-ov, vendar en klic v njihov klicni center je bil dovolj za rešitev teh težav in od takrat, da potrkam, prav nobene več. Sam sebi nisem pripravljen škodovati
ne-ne-1.gif
.

Lp.

Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
S kamionom pa še posebej.

Kaj pa ta varianta, da si vzameš v tujini mobilni internet, pa potem prek skypa al pa kako drugače komuniiraš? Gledam pri O2 prepay usb ključek, KLIK , če prav razumem samo nabaviš ta ključek, in potem za 25€ mesečno koristiš internet? Nad 5GB hitrost pade na GPRS, in to je to?

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
V kamijonu skype in prenosnik??!!
bonk.gif
Ta je tudi precej mimo. Teorija je eno, praksa pa drugo. Če ne probaj & poročaj.
Pa saj smo že ugtovili, da je simobilova ponudba najugodnejša in najbolj priročna.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
V kamijonu skype in prenosnik??!!
bonk.gif
Ta je tudi precej mimo. Teorija je eno, praksa pa drugo.
A si ti že kdaj slišal za Fring, ki ti teče na večini smartphonov? Nihče ni tu govoril o prenosniku. Sedaj ima Detel tudi SIP brez naročnine.

Sicer pa, daljše pogovore iz tujine imaš lahko v kafiču po kosilu, kjer je WiFi. Oziroma v prenočišču.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ne uporabljam skypa tako da mi zdaj ni čisto jasno v čem je problem, v prepočasni liniji al kaj? Za marsikoga bi bil dost že MSN. Al se čudiš prenosniku v kamionu, res ne razumem.

In tud ne vem zakaj je simobilova ponudba tolk hudo ugodna.

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Imam Fring...
wink-1.gif

Pa razloži, kako boš na primarne mobilne št. dosegljiv preko Fringa / SIP klienta? Ne pozabi, da je treba tudi za internet v tujini plačat + 3G pokritosi po vseh cestah ni za pričakovati.
wink-1.gif

Govorimo pa za šoferja kamiona; torej, kje je zastonj WiFi?
Če že, se za daljše pogovore splača Simobilova tarifa Svet (odvisno kje v tujini si)...

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Da bi med vožnjo še po prenosniku tipkal si res lih ne predstavljam.
Kot sem že prej omenil, je vprašljiva tudi 3G pokritost po cestah. In če že nabaviš tak internet ga imaš samo za 1 državo, kaj pa pol, ko preideš v drugo? Spet nov modul za in zakupljeno kvoto?? Pa misliš, da se res to splača???

Saj smo malo višje že pisali zakaj je Simobilova ponudba ugodnejša, pa naj ti bo; med drugim imaš možnost zakupljenih minut, izbiro različnih tarif... Malo si je treba izračunat, da se vidi koliko kaj stane.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
jest mam u nemčiji in italiji prepaid internet varianto(nemčija 15€/mesec aldi talk, italija 15€/ mesec wind) in se komot med vožnjo pogovarjaš po msn (slušalke, mikrofon) čeprav tudi tipkat ni problem... pa še dolgčas ti ni kukr parkiraš.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Še zanimivost za predplačnike:
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2009/10/26102009.aspx

Najcenejše gostovanje GPRS zdaj znaša 2 evra na 1 MB - za Mobi uporabnike. Še vedno pa je cena precej visoka...

Semantique, Si.mobil HALO predplačniki plačajo
5,32 €/MB za HALO SMART ( http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=46447EAE-6396-5EB1-3B52-313CC3D033A8&linkid=package ) oz.
5,12 €/MB za HALO SIMPL ( http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=77695DAA-FD5C-D8DD-B1CC-66EF1B471FA6&linkid=package )

ZA PRENOS PODATKOV V SLOVENIJI!!!

Mobi in Izi imata 0,55€/MB za prenos podatkov v Sloveniji...
( http://www.izimobil.si/izicene.cp2?cid=EEDBF00D-3D1C-4CB6-5000-1545367059C0&linkid=20)