SImobil -torta

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Marburg imaš prav,... halo z Alcateli one tuch easy je prišel nekoliko kasneje,...

l.p. b

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ala cawo zrihtej mi torto, hocem torto, jetzt, now, odmah, dabltajm!!
evil.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ala cawo zrihtej mi torto, hocem torto, jetzt, now, odmah, dabltajm!!
evil.gif
SPAM
evil.gif

Torte ne dobiš, ker si prebegnil, hehe
smile-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Hvala za torto!

In potem je sledilo debatiranje o zacetku/zacetkih. :) Pa zafrkancije okrog prebegov- pri enih po nekaj letih (slaba pokritost, problemi z racuni oz. poloznicami: dobis jo danes, rok placila je bil pa vceraj...) pri nekaterih tik pred desetletnico delovanja zaradi vztrajnega dopovedovanja, da je pri zelenem vse OK z delovanjem e-pose, ceprav sem imel tezave kar nekaj mesecev.

V mojem kraju se signal pojavi 2000/03/08- ne morem verjeti (takrat ni bilo nobenih nacional roamingov). Evforija, obvescanje prijateljev,..cez en dan signala ni vec. :-( Kaj zdaj?
"Ja morali smo izklopiti, ker khm nimamo se vseh dovoljenj od elektra. Iscemo alternativo"
Signal spet prisoten- s pomocjo bencinskega agregeta za "izdelavo" elektrike. Ne traja dolgo, nekaj ur. Signala zmanjka, okolisani so dojemali zadevo za prevec glasno.....Po cca enem tednu zadeva definitivno stece.

Ja, ja, to so bili casi.
Se enkrat, pa ne: ZIVELI, DOK NE PROPALI!, ampak samo: ZIVELI!!

Lp

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.

evo pa je prišla torta.
verjetno so počakali, da se najprej plača položnica
grims-1.gif

še zdaj ne vem kakšen popust dobijo pri nakupu telefona stari naročniki, če se zavežejo za 24mesecev?

prodam torto
grims-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pojma nimam zakaj ampak sem popoldne nasel pred vrati skatlo. Je sla v promet.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ce ti pise na kartoncku zakaj, zato ker je 10 let od kar si se prikljuco na simobil, skoda edino da dobijo fizicne osebe tako malo tortico :D pravne pa res veliko :D, sicer pa je ena prednost ker je v mali vec kreme :D haha

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Da, jaz sem med njimi. Res pa je tudi, da narocnine nisem prekinil, saj mi "tece" na drugi stevilki.
O prehodu zakaj in kako ne bi ponovno moril obcinstva.
Lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ampak gesta je pa lepa, moraš priznat. Jaz pa srčno upam, da bo imelo čim manj ljudi tako negativne izkušnje, kot si imel ti!