Simobil - Samsung i5700 Galaxy Spica

matej_m

Zelenc'
3. mar 2008
28
0
1
Pozdravljeni!

Malce gledam ta telefon, pa me zanima, ali bo imel Simobil tudi v črni barvi (sedaj imajo samo belo v kombinaciji z zeleno)?
Tega v Simobilovem centru niso povedali (ne vedo in tudi če bi, naj ne bi smeli povedati
uf-1.gif
).
Če kdo kaj ve, lahko tudi na PM. Hvala.

lp, matej

matej_m

Zelenc'
3. mar 2008
28
0
1
To vem, samo niso mi povedali, če bodo imeli v kratkem tudi črne. Mogoče veš?

lp, matej

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
žal ti ne znam svetovati. oz. ne vem,.. redki telefoni pridejo v več barvah,..
b

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
kaka kombinacija je to belo-zelena? nikjer na netu nenajdem slike, tud na samsungovi strani je telefon celi beli, oz crni.
kaj to delajo ekskluzivno za simobil al kaj? sicer pa malo visoka cena za paket orto v nulo, ce gledas da je telefon isti rank kot htc tatoo, pa tatoo stane 80€ plus dodatne ugodnosti, ki jih ta nima.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kekecxy poglej si primerjavo htc in samsung in boš videl da nekaj razlik je,.. poleg tega je tudi nabavna cena drugačna,...
v končni fazi pa spica je pač cenovno pozicionirana kot je,...
bela zelena kombinacija pomeni bel z zelenimi detajli,..
b

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jaz sem kot "ni razlike" mislil, da ni razlike v ceni v prosti prodaji, ok pustimo zdaj 10€. malo cudno, da je en telefon subvencjoniran z 200€ drugi pa niti 100€ ne (orto v nulo).

jaz trenutno furam orto smart, ce vzamem nov telefon in se vezem za 2 leti, a moram preklopit na nov aktualni narocniski paket, al lahko dalje orto smart? in ce lahko obrdzim trentuni narocniski paket, katere cene telefonov veljajo za mene? al enake kot orto v nulo al smart?

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Kolikor sem uspel prebrati po netu:

+ android - telefon bo v roku cca. mesca dni deležen nadgradnje na 2.0 verzijo
+ močan 800hz procesor in podpora divx in xvid- zadeva dejansko vrti divx datoteke do ločljivosti 720 x 480 brez pretvorbe - odvisno od bitrata filov seveda
+ odličen kapacitivni zaslon
+ s primeljivimi specifikacijami najcenejši android telefon na trgu v prosti prodaji - cenovno mu je konkurenca le HTC Tatoo, ki pa po specifikacijah in zaslonu ni primerljiv
+ soliden fotoaparat
+ solidna avtonomija (tudi do 3 dni brez polnjenja)

- vsaj zaenkrat telefon še ne podpira prenosa podatkov preko bluetooth-a
- trenutno telefon ne omogoča multitoucha - HTC Hero ga recimo (HTC magic ne)
- dokler ne izzide Adobe Flash 10 za android browser ne podpira flash-a - IE v windows mobile ga že podpira
- snemanje videa je omejeno na nizko ločljivost 352x288 in majhno število slikic (mislim da 15)
- za fotoaparat telefon nima bliskavice - Samsung galaxy i7500 jo ima
- Samsung ima zelo slabo podporo programske opreme za povezavo s PC-jem
- telefon ima po specifikacijah sodeč cca. 80 - 100 mega delovnega spomina manj od primerljivih HTC-jev
- majhen notranji pomnilnik

Ne glede na minuse ga bom verjetno kupil, sploh če bo po nadgradnji na android 2.0 telefon omogočal brskanje med flash vsebinami na netu in podporo multitouchu. Je pa cena pri Simobilu (z 24 mesečnim aneksom!!!!) previsoka, telefon se praktično po vsej evropi v prosti prodaji prodaja pod 250 evri.

fr3sh

Zelenc'
14. jan 2010
8
0
1
jp na mobisvetu je 250 eur. je pa tudi i7500 galaxy 250 eur ampak je trenutno razprodan. osebno se vedno gojim upanje da bo kateri od operaterjev zacel s prodajo S8000 Jet-a.