Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Mmatej pravi:
Čez približno 2 meseca mi bo pri Simobilu potekla naročnina na Orto u nulo, zato sem sedaj že drugič po pošti dobil Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki jo lahko sklenem do 2 tedna po prejemu.
Najprej so mi ponujali 40€ bonusa za storitve ali nakup novega aparata pod pogojem da se vežem za 2 leti, sedaj pa ponujajo 90€ popusta na storitve ali 50€ popusta na telefon; ker sedanjega telefona kaj kmalu ne mislim menjat, hkrati pa mi je omogočen nakup aparata prek mobitela (prosti aneksi) razmišljam da bi to ponudbo sprejel.
Zanima me če kdo ve kolikšna je maksimalna višina posebne ugodnosti...ali bodo enako pogodbo poslali še tretjič, z še večjim popustom?
dexter ni tako oz. vsaj jaz nebi vedel za to,..
l.p. b
Razloži jim, da ti konkurenca ponuja vsak mesec 25% popusta na mesečno naročnino 2 leti brez izjem.
Je tako Borovnica?
Lp.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aha torej lahko teh 50€ izkoristiš pri nakupu GSM aparata ali pa pri mesečnih računih! Hvala
Dobiš ga po ceni, ki ti jo piše v letaku, zraven pa dobiš še 50 EUR bonusa.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej če telefon stane v redni ponudbi 200€ ga ne dobim za 150€ temveč za 200€ + 50€ popusta na pogovore?
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Zakaj meni piše na pogodbi 40€+50€?
Kako naj izkoristim to vrednost?
Verjetno ne, ker to pomeni, da jim morajo prekiniti pogodbe zaradi opravilne nesposobnosti - bebci z diagnozo.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, samo niste pričakovali, da eni ne znajo dve števili seštet, kaj ?