Simobil - Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti

Mmatej

Zelenc'
23. nov 2009
2
0
1
Čez približno 2 meseca mi bo pri Simobilu potekla naročnina na Orto u nulo, zato sem sedaj že drugič po pošti dobil Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki jo lahko sklenem do 2 tedna po prejemu.
Najprej so mi ponujali 40€ bonusa za storitve ali nakup novega aparata pod pogojem da se vežem za 2 leti, sedaj pa ponujajo 90€ popusta na storitve ali 50€ popusta na telefon; ker sedanjega telefona kaj kmalu ne mislim menjat, hkrati pa mi je omogočen nakup aparata prek mobitela (prosti aneksi) razmišljam da bi to ponudbo sprejel.
Zanima me če kdo ve kolikšna je maksimalna višina posebne ugodnosti...ali bodo enako pogodbo poslali še tretjič, z še večjim popustom
cool-1.gif
?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
evil mode on
evil.gif

Če počakaš tretjo ponudbo boš poleg popusta na aparat in pogovore dobil še osebni avtomobil po lastni izbiri in kartico z neomejenim limitom za gorivo

evil mode off
smile-1.gif

mislim da je trenutna ponudba najvišja in tretja ne bo višja, je pa res da se to sestavi za vsako stranko posebaj oz. glede na preteklo porabo itd... sicer pa 080 40 40 40

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mislim da se ne gre ravno za vsako stranko posebi sestavt ponudbo, dat v tisk in poslat... vrjetno imajo neke segmente glede na mesečno/dosedanjo porabo in podlagih teh se sestavi ponudba... V teh dveh mesecih boš zelo težko padel v višji "razred", ker vrjetno niti ne izkoristiš paketa v celoti oziroma nimaš nobene dodatne porabe ali pač...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
OK, sem tudi dobil in v ponudbi so aparati SE: W995, W715, T715 in C510

Načeloma ne rabim nov aparat, ampak:
- GPS bi prav prišel. Upam, da to ne ne zahteva neprekinjeno povezavo po internetu, ali? Mislim uporabljat namreč tudi v tujini.
- boljši fotoaparat kot na trenutnem bi mi prav prišel. Že dober 3 megapikselni bi zadostil.
- mora beležit vse klice, tudi trajanje
- odzivnost. Vsaj pri pisanju besedila mora reagirati v trenutku. To bom sicer sam pred nakupom sprobal.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Tudi jaz sem dobil ponudbo in bi vzel nov telefon z navigacijo.
-50€ je pa že nekaj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Ksz
Če si zadovoljen s Simobilom in želiš ostati na Simobilu, potem je to zgolj dodaten brezplačen bombonček in nimaš kaj razmišljat.
Če pa ostaneš na Simobilu zgolj zaradi tega si pa itak
stupid-1.gif
.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Jst sem dobil isto...sam od mene bodo dobili samo prekinitev naročnine in nič drugega...samo počakam datuma 19.12... in adijo...
grims-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mobilni aparati brez OS-a, z integriranim GPS-om potrebujejo za navigacijo internetno povezavo, saj na njih ne delujejo aplikacije za navigacijo tipa Garmin, Tom Tom ... Ampak Google Maps, Si.navigator etc. ki zemljevide črpajo sproti preko internetnega prenosa podatkov. Vsaj zdi se mi, da za te aparate še vedno ni navigacije, ki bi delovala brez povezave na internet.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A to pomeni, da me bo navigacija do Dunaja stala nekaj stotakov ???
Ali je v naročnino všteto nekaj interneta?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mmatej pravi:
Čez približno 2 meseca mi bo pri Simobilu potekla naročnina na Orto u nulo, zato sem sedaj že drugič po pošti dobil Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki jo lahko sklenem do 2 tedna po prejemu.
Najprej so mi ponujali 40€ bonusa za storitve ali nakup novega aparata pod pogojem da se vežem za 2 leti, sedaj pa ponujajo 90€ popusta na storitve ali 50€ popusta na telefon; ker sedanjega telefona kaj kmalu ne mislim menjat, hkrati pa mi je omogočen nakup aparata prek mobitela (prosti aneksi) razmišljam da bi to ponudbo sprejel.
Zanima me če kdo ve kolikšna je maksimalna višina posebne ugodnosti...ali bodo enako pogodbo poslali še tretjič, z še večjim popustom
cool-1.gif
?

Razloži jim, da ti konkurenca ponuja vsak mesec 25% popusta na mesečno naročnino 2 leti brez izjem
wink-1.gif
.

Je tako Borovnica
evil.gif
?

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A to pomeni, da me bo navigacija do Dunaja stala nekaj stotakov ???
Ali je v naročnino všteto nekaj interneta?
Zakaj pa rabiš celo pot navigacijo prižgano? Na Šentilju greš za Graz, potem pa glej table kjer piše Wien.
tongue-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če rabiš telefon, ki podpira navigacijo, iščeš takšnega, ki deluje brez pomoči GPRS in deluje izključno preko GPSa in že z prednaloženimi kartami - seveda, moraš pa za to poskrbeti sam
wink-1.gif
torej iščeš telefone z Symbian ali WM OS-am...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Enodnevna uporaba (zemljevida Slovenije ali zemljevida tujine) omogoča 24 urno uporabo storitve oz. zemljevida, s pričetkom ob prvem zagonu ta dan. Po preteku tega časa se nova uporaba storitve oz. zemljevida ponovno zaračuna. V primeru, da uporabnik v enem dnevu uporabi tako zemljevid Slovenije kot tujine, se mu zaračuna samo uporaba tujega zemljevida.

Vse cene vključujejo DDV. Cena uporabe storitve Si.navigator vključuje GPRS prenos podatkov doma in v tujini, prav tako pa tudi ažurne zemljevide, kar pomeni, da vam le-teh ni treba dokupovati, kot je to običajno pri drugih navigacijskih sistemih.

Pri uporabi storitve Si.navigator lahko občasno pride do prenosa podatkov, ki je neodvisen od uporabe same storitve kot tudi ne od Si.mobila. V primeru, da zaznate kakršnekoli nejasnosti na vašem mesečnem računu, se v skladu s Splošnimi pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev Si.mobila obrnite na našo naročniško službo (info@simobil.si, 080 40 40 40).

Kje lahko uporabljam Si.navigator?

Si.navigator lahko uporabljate v avtomobilu, na kolesu ali med hojo, v več kot 40 državah: Andora, Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Finska, Francija, Grčija, Gruzija, Havaji, Hrvaška, Irska, Italija, Kanada, Liechtenstein, Luksemburg, Madžarska, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portoriko, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Velika Britanija in vseh 53 držav ZDA.

Nazadnje urejeno: