Simobil mi dela poslovno škodo!!!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Mah saj če bi bil samo današnji izpad sploh ne bi nič rekel. Tako pa moram v pisarni pazit kje imam telefon zaradi signala, V dveh delih v delavnici mi ne lovi. Ne lovi mi tudi na delu relacije, kjer se redno vozim . . . Potem pa se zgodi še kaj takšnega kot danes in človeku začne dvigovati pritisk.
Aja pa še to: Vse to kar sem napisal za SImobil za Mobitel ne drži.
lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No to pa je popolnoma druga stvar! Če pa je tako, pa ne da moraš razmislit, ampak si prisiljen v menjavo operaterja! Če bi se meni to dogajalo da mi v hiši ali v mojem delovnem okolju zadeva ne bi 100% lovila, potem bi se 100% poslovili!

Lp

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Kako? Jaz sem pa mislil, da lahko samo Tušmobil crkne...
shocked-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ni glih res. Tisti izpad zadnjič je bil edini, pa sem praktično od štarta pri tušu, tako da...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ja sam ne pozabt, da še en mesec ni odkar enega dela omrežja nimate v gostovanju, tako da bi rekel da kar slaba statistika
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ni glih res. Tisti izpad zadnjič je bil edini, pa sem praktično od štarta pri tušu, tako da...

kaj se zadnje čase dogaja pri vas z navzkrižnimi porti?
confused-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer nevem kakšne težave imate s Simobilom oz. tako bom rekel, nevem kje živite?

Je napisano veckrat v tej temi, pa se na levi strani vsakega sporocila avtorja teme ... a si corav ali neumen ?
stupid-1.gif

Citat:
Jaz imam Simobil že dobrih 30 mesecev in se mi še v Mariboru ni zgodil izpad omrežja (no enkrat pa je bil res izpad) in tudi signal imam praktično povsod kjer sem bil...

In to pomaga drugim ljudem, ki so bili nedosegljivi zaradi slabe pokritosti in izpada bazne postaje (?) na drugem koncu Slovenije ... kako ze ?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
borovnica: ne mene teh reči spraševat, jaz ne delam pri tušu, samo uporabnik sem, tako da nimam pojma o čem govoriš?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Picek umiri se malo, da te ne bo kap
smirk-1.gif
Drugače pa vprašanje v stilu "kje živite da vam nonstop zeza" oz. da imate probleme s Simobilom ni bilo mišljeno samo za "sevlja" (vidim da te malo muči ednina, dvojina, množina) temveč je letelo nasplošno na vse ki imajo konstantno težave z Simobilom => ne samo v tej temi ampak na splošno. Pa malo izbiraj besede, ker drugače bomo razumeli da nisi dozorel za na ta forum!

Lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če ne drugega, si takoj naredi preusmeritev ob nedosegljivosti na M@ številko. Ker so sistemi naprednejši (in tudi telefoni), ti izpiše št. tiste osebe, katera te dejansko kliče in ne tvoje S! številke.

Probi it na ta način, pa če boš ugotovil, da ti v 1/4 primerov poznovi M@ telefon... Nevem, mogoče so pa problemi samo trenutni
grims-1.gif
...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hmmm..

Seveda zagovarjam Mobitel, vendar me moti tale križarska vojna proti Simobilu.

Res je, da imajo slabši network, res je, da se izboljšuje in še zdaleč NE DRŽI, da so z njim sami problemi.

To bi radi prikazali fenboyji Tušmobila.

Simobil daje svoji ceni primerno kakovost.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Drugače pa vprašanje v stilu "kje živite da vam nonstop zeza" oz. da imate probleme s Simobilom ni bilo mišljeno samo za "sevlja" (vidim da te malo muči ednina, dvojina, množina) ...

Mene ? To ne, mislim sem le, da si hotel bil vljuden. Vidim, da sem se motil.

Sicer sta oba uporabnika foruma, ki sta se dejansko pritozevala nad nedelovanjem (dvojina, to menda dobro obvladas), napisala, kje imata tezave
stupid-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Križarska vojna
grin1.gif
.
Ne ne, vsaj jaz nisem tak mislil..
Morm povedat, da kot uporabnik 3 različnih mobilnih operaterjev (M@, S! TM), zaenkrat nisem imel probleme z nobenim od teh. No, vsaj bolj resnih ne. Če je križarska vojna, se lahko vrnemo par let nazaj, pa rečemo še kako čez M@
grims-1.gif
. (joke).

Slabši network? Roko na srce-ko ste imeli vi tolko let, kot jih ima sedaj S!, tud niste imel pokrite vse SLO
wink-1.gif
.
Res pa je,da je delujoč network bolj pomemben, kot pa predigra ali pa uvertura (
evil.gif
...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Koliko pa misliš, da je star Simobil? Dve leti?

10 let.

Mobitel ima GSM 12 let. Razlika je 2 leti.
Mobitel je že pred krepko več kot dvema letoma imel GSM signal praktično pvosod. Od leta 2003 se dela primarno na UMTS, GSM je že pred petimi leti bil praktično v takšnem stanju, kot je danes.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Koncesija za GSM je dodeljena vsem za 15 let, z možnostjo podalšanja 2x po 5 let.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mislim da je teh uporabnikov v starejših temah že bilo malo več kot pa dva
wink-1.gif

Sploh ne, tezave imam le z uporabo moje kristalne krogle, ki bi mi morala povedati, da ti repliciras vsem tistim, ki so nekaj napisali v vseh drugih temah kdovekoliko nazaj. Ocitno bo morala spet na servis
rolleyes-1.gif