Simobil mi dela poslovno škodo!!!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Danes že od zjutraj v našem koncu ne dela Simobil.
10.gif

Ne da se jih poklicati na telefon, kontaktni obrazec na spletni strani ne dela.
10.gif

Skratki, že celo dopoldne sem brez telefona in nič ne vem zakaj. Dogovorjen sem bil za par telefonov danes in sedaj ne morem nič, ker ne vem niti ali so me klicali ali pa celo niso dosegljivi.

Kdo mi lahko povrne te stroške in ali mogoče ve kdaj bo začel delati.

lp

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:

lp

Preberi TOS
evil.gif

(Terms of Service)

Mislim, da se lahko pritožiš, da ti od naročnine proporcionalno odštejejo tistih par ur, ko ni delovalo...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Sevlje pej v Železnke k Lentiju na kavo, pa boš mev signal.
grin1.gif
Iz Zalega Loga ga vleče.

Nazadnje urejeno:

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Selška dolina - od Škofje loke do Železnikov - še vedno ni signala.
Dajte prosim urgirat. In potem še reče, da številka ne obstaja. Kot da bi ti izklopili telefon.

@furious - bom šel rajš na zali log k Slavcu
smile-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
No pet minut po tistem, ko sem vas uspel dobiti na telefon, mi je telefon začel delat.
Sem že mislil, da sploh niste vedeli, da Vam ne dela.
grin1.gif

@ovca - Ja ravno to me je najbolj motilo, ker izpadeš za stranke neresno.

lp

edit: no pa je spet crknilo
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Zato pa kot resna firma tudi razmislit o stacionarnem telefonu, kakor tudi o sekundarni številki (morda pri drugem operaterju) kakor tudi o e-mail naslovu pa ne bo več živčnosti
wink-1.gif
Boš garantirano VEDNO dosegljiv. Dvomim da bodo hkrati crknili Simobil, Mobitel, ADSL ter še kaj...

Lp

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
10.gif

10.gif

Skratki, že celo dopoldne sem brez telefona in nič ne vem zakaj. Dogovorjen sem bil za par telefonov danes in sedaj ne morem nič, ker ne vem niti ali so me klicali ali pa celo niso dosegljivi.

lp

Ne dela ti SiMobil poslovno škodo sam si delaš poslovno škodo kaj pa imaš SiMobil. Vsak resen poslovnez ki da nekaj na sebe in ne rabi ciganit za 3 cente nizji racun na mesec ima mobitel ker je edini ki dela tak kot mora.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zato pa kot resna firma tudi razmislit o stacionarnem telefonu, kakor tudi o sekundarni številki (morda pri drugem operaterju) kakor tudi o e-mail naslovu pa ne bo več živčnosti
wink-1.gif
Boš garantirano VEDNO dosegljiv. Dvomim da bodo hkrati crknili Simobil, Mobitel, ADSL ter še kaj...

Lp

Vse to hkrati z dodatno mobilno številko imam, samo če se konkretno danes dogovoriš z nekim poslovnim partnerjem, da se danes slišiva in ima samo moj gsm je to malo težko.. Saj sem danes potem s stacionarnim z precej truda vse stvari tudi rešil, samo vseeno se človeku zdi neodgovorno, da na delovnik več kot 8 ur telefon ne dela.

lp

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina

Na žalost se moram strinjati s tabo. Samo ko smo se pred kakšnim letom odločali o zamenjavi operaterja, sem vprašal precej ljudi in vsi so samo hvalili. Ko smo začeli uporabljati se je pokazalo en kup lokacij, kjer je kriza s signalom. Sem šel iste vprašat, če njim to isto slabo lovi in vsi so potrdili, da isto in da je včasih malo kriza s signalom. Potem naj pa si človek misli.
Da pa naredim prehod nazaj je pa to en kup dela, ker mam skor 10 številk v omrežju in se mi enostavno zaenkrat še ne da. Še ene dva takšna dneva, pa bo motivacija za prehod močno narasla.

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nekateri pa res extremno hitro obupate.. Če vas vsaka takšna majhna stvar v življenju tako dotolče, potem.... Sicer nevem kakšne težave imate s Simobilom oz. tako bom rekel, nevem kje živite? Jaz imam Simobil že dobrih 30 mesecev in se mi še v Mariboru ni zgodil izpad omrežja (no enkrat pa je bil res izpad) in tudi signal imam praktično povsod kjer sem bil... Pa ne hvalim Simobila, dol mi visi za Simobil, Mobitel, Debitel, Tuš... Zakaj? Ker imam enostavno kaj bolj pametnega za delat ko pa se z njimi ukvarjat
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
10.gif

10.gif

lp

Ne dela ti SiMobil poslovno škodo sam si delaš poslovno škodo kaj pa imaš SiMobil. Vsak resen poslovnez ki da nekaj na sebe in ne rabi ciganit za 3 cente nizji racun na mesec ima mobitel ker je edini ki dela tak kot mora.

grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Nihče ne more zagotoviti 100% uptima. Obstaja pa najboljši približek in to je pri nas Mobitel, kar dokazujejo tudi neodvisne raziskave, ki so mu pred kratkim prinesle nekaj nagrad.