Simobil - izdaja zadnjega računa

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
kzs...

mi lahko kdo pove, kaj vse rabim za dokumente za prenos številke iz simobila na mobitel? Ok, osebno izkaznico,davčna številka razumljivo, še kaj?
sem danes bil na simobilovem centru v mb, pa mi niso hoteli izpisati zadnje položnice....češ,da to delajo samo v ljubljani ? ?

Sem prestavil sem, ker nekako ne paše v temo "Novo pri Mobitelu"

Nazadnje uredil moderator:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pokliči najprej Simobilov klicni center in naj ti potrdijo to informacijo. Če ti jo potrdijo pa naj še povedo, kje je to v pisni obliki. Potem pa še malo na APEK pokliči in vprašaj, kaj ti je storiti.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
2 zaposlena tam sem vprašal, če mi lahko iztipkajo zadnjo položnico, pa sta mi oba rekla, da ne, da to delajo samo v ljubljani. potem mi je še en zaposlen potegnil ven cenik in mi pokazal, da to stane 5,50 eura in da naj poličem na 040 80 80 80. halo? je to možno?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ok, vredu duplikat.

kaj pa lahko naredim, če nimam položnic, ker sem jih vstran zmetal, in bi rad šel na mobitel in prenesel številko? naj si naročim duplikat in čakam še teden dni na njega?
in zakaj mi tam na centru enostavno ne iztipkajo ven zadnjega računa itak ga majo v računalniku....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce sem prav prebral, so ti razlozili, da tega ne morejo narest povsod... ampak le v Ljubljani...

To, da si ti stran vrgel, mislim, da ni njihov problem
evil.gif
... Poloznice ni pametno stran metat... ker jew to dokazilo, da si nekaj placal...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
ksz-ja

To je bolano , da ti nočejo natisnit položnice v Mbju, poleg tega pa še zaračunajo. WTF Kot, da bi te hoteli zadržati na simobilu. Sicer je to takltak edino logično , ampak ne pa na tak način.
rolleyes-1.gif

Na mobitelu sem jo dobil v minuti in seveda brezplačno.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Najmanj kar bi lahko storil uporabnikom menda zelo prijazen Simobil je, da bi vzel podatke naročnika, v LJ naročil duplikat položnice in pokasiral tistih 5 EUR za en print, kuverto ter poštno znamko.

Seveda se pa tukaj dogaja povsem enaka zgoda kot pri ugodnostih, ki bijejo v oči iz reklam. Vedno za nove naročnike, tistih pol milijona obstoječih pa si lahko ugodnost nekam vtakne.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
mi lahko kdo pove kakšen je postopek v naslednjem primeru.

imam aneks pri simobilu ki mi poteče čez 1 leto. številko bom prenesel na mobitel, pri simobilu ukinil številko in plačeval tam le naročnino dokler mi ne poteče aneks. Sledenje je vse možno narediti.

Zanima me, ali moram pri simobilu to najaviti ali kako. Ali mobitel vse zrihta?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Greš na Mobitel in rečeš, da želiš skleniti pri njih naročniško razmerje, vendar ga NE želiš prekinit na Simobilu...

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
kot naročeno, čistim sobo čez vikend in zmečem vse stare položnice vstran (plačujem preko spletne banke in jih ni treba hranit)

in zdaj naj grem na simobil po duplikat, ki ga nočejo izdati? Zanimivo
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
V bistvu rabijo oni samo številko računa (kar si napisal pod sklic) za eno izmed zadnjih treh položnic. In ne dejansko pildeka. To številko dejansko napišejo v zahtevek za prenos številke. Če ti ni predaleč, pojdi v M@ poslovalnico samo s tem. Ali pa vprašaj koga na CPN ali M@ centru.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik memberx pravi:
kot naročeno, čistim sobo čez vikend in zmečem vse stare položnice vstran (plačujem preko spletne banke in jih ni treba hranit)

in zdaj naj grem na simobil po duplikat, ki ga nočejo izdati? Zanimivo
smile-1.gif

Potem si ga pa sprintaj preko spletne banke ... To pa menda gre...