Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Borovnica pa modro molci
Ampak Izimobil nima naročnikov...Citat:
Uporabnik pep pravi:
Ja saj to mi je jasno, samo Izimobil se tudi okoli tega ne sekira in poleg tega omogoča pretakanje tudi po 1€, kolikor mi je znano...
Sicer ne vem na koga spet misliš, če te tako moti, torej, če te motijo moji komentarji, me lahko daš kot ingoriranega uporabnika, če je pa še hujše, pa pač piši administratorjem, da me blokirajo 4EVER. Sam poskušam ne vedno praviti, kako oh in sploh je TM dober, res pa je da vedno, ko mislim, da neka domneva ni resnična tudi posredujem s svojim oglašanjem.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Borovnica pa modro molci
popol noma se strinjam z Jestom,.. besedilo o odklopu je tam kot varovalka,.. da imamo možnost v nekem določenem času pobrisat številke če bi za to nastal razlog,..pustimo ob strani kakšen,..
po drugi strani pa se mi ne da več pregledovat postov tuševih obsedencev in odgovarjat na provokacije,.. mislim si svoje in malo redkeje zaidem na alter,..
borovnica
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sicer ne vem na koga spet misliš, če te tako moti, torej, če te motijo moji komentarji, me lahko daš kot ingoriranega uporabnika, če je pa še hujše, pa pač piši administratorjem, da me blokirajo 4EVER. Sam poskušam ne vedno praviti, kako oh in sploh je TM dober, res pa je da vedno, ko mislim, da neka domneva ni resnična tudi posredujem s svojim oglašanjem.