SIM samo za "pripravljenost"

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Pri Tušu lahko polniš s predplačniškim predplačniškega, vendar se ne podaljša veljavnost. Bedno.
Ni mi čisto jasno zakaj, ampak tako je.
Če pa polniš z naročniske številke, pa se menda podaljša...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vrjetno iz naslova zlorabljanja prepaid sistema. Nekdo (A user), ki ima do izteka veljavnosti (90dni) se 1 dan recimo, bi mu nek drugi prepaidovec (B user) nakazu 5€, s tem bi si A user podaljšal rok 90 dni (lahko je tudi 180, ali 270 dni) in potem B uporabniku nazaj nakazal 5€ itd itd...

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
smile-1.gif

Ja saj to mi je jasno, samo Izimobil se tudi okoli tega ne sekira in poleg tega omogoča pretakanje tudi po 1€, kolikor mi je znano...
Mislim, da če se ne obremenjujejo s trajnostjo številke/SIM kartice pri paketu BREZ, potem ni pretirano razumljivo zakaj se pa zdaj pri predplačnikih hočejo temu izognit - pa morajo predplačniki torej celo nekaj narediti da si ohranijo številko in imajo za razliko BREZ paketa celo nek denar "vezan" pri operaterju.
Sicer pa kakor kateremu od operaterjev ustreza, tako pač naredi...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hja, pri taki množici paketov se komot zgodi, da je en precej boljši od drugega ali celo boljši v vseh pogledih, a cenejši. (pri istem ponudniku)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ni provokacija... pac samo vcasih me zmoti, ko nekateri iscejo dlako pri konkurenci... in se potem obesijo na kaksen stavek ... in to gonijo... Se nihce ni napisal, da bi mu pri Si.mobilu po treh mesecih neuporabe prekinili... res pa je, da pise v splosnih pogjih... ampak pise, da si pridrzujejo pravico... ne pa da kar avtomatsko prekinejo... Sicer mi je vseeno... Imam Tusmobil0... in kar precej mesecev nisem imel nic porabe... je bila pa veckrat aktivna ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Borovnica pa modro molci
wink-1.gif

popol noma se strinjam z Jestom,.. besedilo o odklopu je tam kot varovalka,.. da imamo možnost v nekem določenem času pobrisat številke če bi za to nastal razlog,..pustimo ob strani kakšen,..

po drugi strani pa se mi ne da več pregledovat postov tuševih obsedencev in odgovarjat na provokacije,.. mislim si svoje in malo redkeje zaidem na alter,..

borovnica

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se pravi da sicer pa ne ukinjate stevilk, ki nimajo nobenih odhodnih storitev (klicov, SMSov, podatkov) 3 mesece ali dlje ?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik pep pravi:
smile-1.gif

Ja saj to mi je jasno, samo Izimobil se tudi okoli tega ne sekira in poleg tega omogoča pretakanje tudi po 1€, kolikor mi je znano...
Ampak Izimobil nima naročnikov...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Borovnica pa modro molci
wink-1.gif

popol noma se strinjam z Jestom,.. besedilo o odklopu je tam kot varovalka,.. da imamo možnost v nekem določenem času pobrisat številke če bi za to nastal razlog,..pustimo ob strani kakšen,..

po drugi strani pa se mi ne da več pregledovat postov tuševih obsedencev in odgovarjat na provokacije,.. mislim si svoje in malo redkeje zaidem na alter,..

borovnica
Sicer ne vem na koga spet misliš, če te tako moti, torej, če te motijo moji komentarji, me lahko daš kot ingoriranega uporabnika, če je pa še hujše, pa pač piši administratorjem, da me blokirajo 4EVER. Sam poskušam ne vedno praviti, kako oh in sploh je TM dober, res pa je da vedno, ko mislim, da neka domneva ni resnična tudi posredujem s svojim oglašanjem.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ko, če boš dovolj tečen te bom že dal na ignor
evil.gif
,.. je pa bedno brat forum in gledat,.. ignoriran uporabnik, ignoriran uporabnik,.. vsekakor pa od tuševcev in tuš fanov pričakujem večji stik z realnostjo,.. ni vse slabo in ni vse tako dobro kot se piše tu gori,..
To priznavajo tudi tuševci, ki jih poznam,.. a kaj bi tratil čas,..
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Sicer ne vem na koga spet misliš, če te tako moti, torej, če te motijo moji komentarji, me lahko daš kot ingoriranega uporabnika, če je pa še hujše, pa pač piši administratorjem, da me blokirajo 4EVER. Sam poskušam ne vedno praviti, kako oh in sploh je TM dober, res pa je da vedno, ko mislim, da neka domneva ni resnična tudi posredujem s svojim oglašanjem.

Ti pomoje nisi eden izmed "tistih", ki si zatiska oci pred realnostjo...
nahrung002.gif