SIM samo za "pripravljenost"

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Kakšna je najbolj ugodna varianta, če potrebujem SIM, ki bo praktično samo v pripravljenosti?

Mobitelov SOS NI opcija.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tu bi še bilo zanimivo vedeti, po katerem času se SIM zablokira (če ni v uporabi).

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Tušmobil BREZ?

Si naročnik, vendar ne plačuješ naročnine, kot zgolj to kar porabiš, tudi če v doglednem času ne porabič nič, se ti naročnina ne ukine kot recimo pri simobilovem-u podobnem paketu. Torej, če ne porabiš, ne prejmeš nobene položnice , si pa ves čas aktiven
smile-1.gif

Recimo, tisti, ki dosti nakopujejo v Tuševih trgovinah, imajo skozi mesec dejasko zastonj minute za pogovore in tako posledično uporabljajo mobilno telefonijo gratis, če odštejem nakupe
wink-1.gif

KLIK

Lp.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Simobil ima tudi nek paket "BREZ"...jaz imam tega

Res je, se mi zdi, da sem ga omenil že, vendar se razlikuje po tem, da moraš v doglednem času, imeti porabo sicer ti paket ukinejo;

"V primeru, da uporabnik paketa SIMPL na mesečni račun ne opravi nobene storitve v treh zaporednih mesecih, si Si.mobil pridržuje pravico, da prekine njegovo naročniško razmerje. "

KLIK

Medtem ko pri Tušmobilovem paketu te omejitve ni in si lahko ves čas aktiven brez, da bi imel porabo, kar pomeni, če nimaš porabe ti tudi mesečne položnice ne pošljejo
smile-1.gif
.

Lp.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Medtem ko pri Tušmobilovem paketu te omejitve ni in si lahko ves čas aktiven brez, da bi imel porabo, kar pomeni, če nimaš porabe ti tudi mesečne položnice ne pošljejo
smile-1.gif
.

Lp.

Vse za število naročnikov - pa če so aktivni ali ne
wink-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
smile-1.gif
.

Ne bo držalo. Kmalu, ko so uvedli ta paket, sem ga vzel z namenom testiranja dosegljivosti. Ker v treh mesecih nisem napravil nobenega prometa, so mi ga enostavno ukinili.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a pri tušmobilu? dvomim, edino če nisi plačal prvega računa potem je prišlo de terminacije ja
wink-1.gif

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Hecno, jaz sem pa v jeseni 2009 sicer najprej imel Tušmobil 15, ker pa ga potem po 2 mesecih nisem več potreboval, sem dal na BREZ. Tako mi je miroval do marca 2011, ko sem dal vklopiti Multipaket BREZMEJNI. Torej malo več kot eno leto nisem naredil niti enega centa stroška, nisem prejel računa in številka je bila aktivna. Je pa res, da je bila v tem času precejkrat vklopljena in vmes je bilo nekaj dohodnih klicev...
Kdo bi zdaj tu vedel, kako in kaj...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Drago, zaradi neaktivnosti definitvno ni bila izključena številka, kvečjemu zaradi neporavnanega računa ali pa imaš "poškovano" sim-ko in ti zaradi tega ne zazna omrežja...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Jst sem imel in še imam simpl brez naročnine sim aktivno več kot leto, čeprav nisem nič klical. Pomoje bi jih bolj razkurilo, da pošlješ en sms in ti morajo za to potem račun poslat, ki stane več, kot pa je tist sms vredn...

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Eni pqc iscejo dlako v jajcu in se obesajo na "varovalke" v splosnih pogojih... Nikjer ne pise, da po treh mesecih neuporqbe enostavno odklopijo... Ampak si samo pridrzujejo pravico, da to naredijo...

In kot se da razbrati, eni ne odkljapljajo, ceprav imajo po splosnih pogojih to moznost... Drugi, pa te varovalke nimajo vkljucene v splosne pogoje, pa se to vseeno lahko zgodi...
grims-1.gif