Siemens SL45 - kje dobit?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Hvala ti
cool-1.gif

Sedaj imam FW 23 gor, jap bo kar potrebno nadgradit na zadnji FW 56, potem pa še kako aplikacijo zanimivo. Tudi mord meni malo preuredit ker je res nepregleden in zelo pomankljiv.

A se veliko spoznaš na te zadevice, kar se tiče SL45?

Veš kaj bi še rabil - kje dobit kaj takga kot je na sliki - tale adapterček, ki pretvori vhod za navadne slušalke 3,5mm
photo-1.jpg

photo-3.jpg

Gledal sem že po netu, vendar nikjer ne najdem - tudi na ebayu ne, imajo samo za ostale modele (sl55...) in ne vem, če so konektorčki enaki pri sl45 in sl55..

hvala

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Sam to isto? Ali je? A ta beli priklopim na tega prvega?

A take varjante, kot sem jo gor prilepil pa ne delajo vec (ker se je tezko dobi)?

Hvala
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce se prav spomnim ima sl45 enak konektor kot sl55 (imel oba, ampak nisem 100%).
kje in za koliko si ga potem dobil, ce ni skrivnost?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
dobil sem ga za 55 eurov, čisto nov, sestavljen po naročilu (pač sestavili so mi ga z novimi rezervnimi deli). v trzinu je nek siemens servis, pokličeš in ti ga sestavijo. dobiš pa še 1 leto garancije
smile-1.gif
lol

so ful prijazni in se potrudijo za stranko - sem bil prijetno presenečen. drugače pa kar je slabost je to, da je baterija res slaba, čeprav je čisto nova mi zdrži morda 1 dan (morda, ker preveč uporabljam telefon?), ampak sem si vseeno naročil močnejšo prek ebaya (tale original je 640mah, naročil sem pa 1900mah) in upam, da bo realno več časa zdržala, čeprav bom imel zelo debel telefon potem
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ne samo da je igral mp3-je, je bil menda celo prvi telefon na katerem se je to dalo
smile-1.gif

Ja sli so gor pa 4 komadi ce se nemotim? Nekih 16mb prostora al kako ze? Takrat se ni pomojem prijel ker je bilo prehitro za mp3 ker to ljudje se niso poznali, oziroma smo se komaj da mladi priceli stem spoznavati.

Nazadnje urejeno: