Si jih vozite kaj na sladoljed?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sem včeraj odprl sezono sladoleda. Sn mazno bulo nuttele pa še eno kepo meda. Sma se basala ko prašiča
tu pri dravskem mostu.

Samo kam pa so mojstri s cenami navalili! 1€ za bulo sladoljeda, ok sej res da vzameš 2 pa si sit, samo vseeno,
sej to je samo mleko pa cuker, bemomast! Da ne govorimo kolko tega dnarja davčna ne vidi.

Torej kam hodite na sladoledeja in kok date za eno lopato le tega?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pri nas je bil že lansko leto 1€... pha, pa kaj je naše mesto proti vašemu MB! Letos se bo pa še podražil ziher!

Je pa pri nas dober v Mantovi, Pr'Berzotu in Brezi!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V mb pri nas je težko zgrešit dober sladoled, ker so v osnovi vsi z istim priimkom
smile-1.gif

Sicer pa če človek hoče naredit vtis na babiko, pol pa je treba it v slovensko ulico k Ilihu. Ima dobesedno
cele kose sadja in čokolade not, najbolj pa zmaga cookie sladoled, ko ima cele koščke keksa not
smile-1.gif

Lani podoben čas je šef nekaj experimentiral, pa smo jedli jabolčni sladoled z hrenom
smile-1.gif
Je blo presenetljivo dobro.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ni bila včasih kepica sladoleda nekje 100-120 sit??

Mi smo te cene najbrž transferali podobno kot Nemci, le da smo cene v SIT-ih delili s 100 in napisali €.
bonk.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pomoje tudi.

Tudi banjice so čist adijo. Grem v trgovino, da si eno privoščiva
grin1.gif
vse po 5€ WTF? A ni blo to dve leti nazaj nekako 500SIT in blo že ohohooo neki high kvaliteten sladoled, ki 3x pleplačaš firmo ( najbrž ).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja. Menhetn je bil 5 let nazaj bok in batina v škrinji med sladoledi, pa je bil ene 600 sit, pa so se vsi križali.
Danes če ne zapucaš 6€ za sladoled zgleda kot da si ga sam doma pacal.

Šiptaru tu v MB ima liter sladoleda (8 kepic) po 7€. Mislim WTF?!! Ko so bli tolari je blo to 1000SIT, pa ti je tako nabasal
da si prav težko nesel. Banda!

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
v ljubljani je zakon sladoled na eiprovi v šank pubu (bivša anika) je bil že lani po 1€,vendar se splača ker ga sami delajo in pogosto dobiš kake nevsakdanje okuse,breskev-korenček,cimet-jabolko,cuba-libre (alko
cheer.gif
) itd...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Poglej kolk je kofe na pločniku - več kot dva jebena evra. Greš na kofe pa sladoled za dve osebi, pa daš dva bivša jurja pa pol. Tam me ne vidjo več.. iz principa.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak so cene kave in sladoleda totalno napumpane. Saj bo bolje. Ko bo folk brez služb bodo tudi sladoledarji in gostinci delili usodo dela ljudstva. Kar poglejte, kako je recesija vplivala na avtomobilski trg. Pa ga je najprej našpukal. Upam le, da bo zajela še gostince in malce počistila to sceno davčnih utajevalcev in šalabajzerjev, ki v Illy skodelice točijo Barcaffe kavo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
s tem cenam so PRFUKNJENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grem raje v LIDL-a pa vzamem orenk sladoled za 2-3€.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
s tem cenam so PRFUKNJENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grem raje v LIDL-a pa vzamem orenk sladoled za 2-3€.

467716-post_slo.gif

movenpick z orehi je okoli 8€, v Lidlu je zelo podoben 3x cenejši in ga je 3x več v škatli.
K lokalcem hodim tja kot msenjur

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Včasih so bili šiptarji zakon tu v MB - Pikapolonica, Lastovka...

Samo zadnjih par let so pa dobili (pre)hudo konkurenco. Po mojem mnenju naj sladoledne lokacije v Mariboru:
1. Ilich na Slovenski - karkoli sadnega
tongue-1.gif

2. Šarika na Grajskem trgu - pohorska omleta
zmaga.gif

3. novi na sceni ampak trgajo: Pohorska kavarna - cheesecake, pistacija, temna čokolada, ma v bistvu vse tam... naravnost orgazmično!

Tak da mX, moj predlog za letošnjo sezono je definitivno Pohorska kavarna!
zmaga.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Lahko plis lokacijo te Pohorske kavarne? Grem v prihodnjih dneh morda kej v Maribor in je očitno za sprobat.