Shujšat 10 kg

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Jst sem zadnje leto pa pol aktivnejsi na sportnem podrocju, ves vesel da se me ta volja se vedno drzi. Poskusil sem s plavanjem fitnesom, tekom, pa me je vedno po par mesecih zapustila volja.
Za ta cikel pa me je prijelo hodit mal v hribe, oz. na lokalne gor(ic)e, cca. 500m razlike. Nekako 1x na teden, cez par mesecev je to postalo 2x na teden, potreben cas pa se je scasoma prepolovil. Dodal sem se sklece, kaksenkrat trebusnjake, pa na kaki lajsti se gor potegnit ... Pozimi sem pricel se malo tect, malo v hrib, malo po ravnem. Gazirane pijace mi sploh ne prijajo vec, voda je zakon.
Prehrana je sicer se vedno dokaj neurejena, ceprav zajtrk sem le nakako spravil nazaj v spisek jutranjih opravil, po parih letih. Kosilo je ze vprasljivo, kaksenkrat ja, dostikrat ne. Vecerja pa normalno.
Izguba kil pa je iz max. 94, obicajno pa okoli 91 na 79 po zadnjem vaganju. Visina 190. Tako da sem ze zaskrbljen da sem prelahek....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Pa še res, prelahek si, podhranjen
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz vidim, da mi dnevno niha za par kil, čisto odvisno, kaj jem. 185/83 trenutno Za res raven trebuh in brez oblog je potrebno dosti gibanja ter paziti, kaj se poje.

subidubejbe.jpg

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ma kaki ravni trebuh kaj ti misliš da sem jaz zato na svetu da bom trpel? Eni očitno še res niste pogruntali da je človek na svetu zato da uživa
evil.gif
No saj ne rečem da je lepo če maš spredaj žogo ampak da bom pazo na vsako stvar kaj bom dal v usta, hvala lepa, pol pa bom kot en kolega ko celo leto pazi ter se prehranjuje na gram natančno in definira da je poleti vse v kockah, čez nekaj mesecev pa klasična torba. Zagovarjam pač da se prehranjuješ po pameti, da vzržuješ primerno telesno težo ter da se dovolj gibaš. Ekstremi pa so lahko dvorezni meč.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Podhranjen, he he, to zveni tako... afrisko.
smile-1.gif

Pa se to sem hotel napisat, alkohola skoraj nic vec, po 2 ali 3 pivah bi lahko rekel da sm ze pijan.
Razocaran pa sem, ker me vsa ta rekreacija ni pripeljala do tega da bi koncal ali vsaj zmanjsal kajenje. Se vedno gre skatla na dan...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja nekako se mi zdi da je malo preveč vsega naenkrat, kr z lepega bi rad opustil vse razvade, shujšal, imel ploski trebuh torej to kar počneš že celo življenje in si vajen bi rad spremenil v nekaj mesecih... To tako ne gre..

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
ah ne, ni tako, jaz sem samo vesel, da se me drzi volja do rekreacije, da mi je dejansko skoraj postala potreba, ni pa nikakrsne zelje po ploskem trebuhu in napihnjenih prsih:)
hujasanje pa ni bil namen, sploh
sm pac dal samo osebni primer, kako se z gibanjem spravijo kile dol, mogoce v mojem primeru se prevec
kar pa se tice alko in cigarete, alko sploh ne tekne vec toliko, sploh vecje kolicine, cigarete pa sm presenecen, da vsaj kolicina ne pade...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
cigarete pa sm presenecen, da vsaj kolicina ne pade...
Kapaciteta pljuč se pri rekreaciji sčasoma poveča, tako da mogoče je hakelc v tem.