Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kot je ze utisevalec napisal lahko pa kupis marlboro ki ima v skatli ze gobico kamor nakapas malo vode in potem to skatlo uporabljas za drugi tobak.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bohve kaj ti kupujes
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
scorpion: kakšna je pa cena? Kolega dobi Marlboro tobak v tisti okrogli škatli z vato na pokrovu po 10,50€ in to za 120g pakiranje, pri nas je najbrž utopično pričakovat take cene :].
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem kje kolega kadi marlboro mislim da v kompas shopu kupuje (bivsi duty free shop). Bom vprasal. Jaz kadim bosanski tobak 250g za 8 eur pa je najdrazji. Dobis 500g za ta denar samo je mocnejsi.
Sem pa probal ta marlboro rdeci je tudi super.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Evo, sva danes s kolegom testirala tale novi tobak Marlboro Light, ki se ga sedaj dobi pri nas v kvadratni škatli (70g). Kupil je še tube (2€) in je naredil cigarete iz cele škatle. Rezultat? Štiri zavojčke po 20 cigaret in še dva je zmanjkalo do polne pete. Pa zaokrožimo na pet. Tobak 10€, tube 1€ ker je porabil polovico, torej je za pet zavojčkov porabil 11€, kar pomeni 2,2€ na zavojček. To pa niti ni slabo...
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ksz
Kolega ima marlboro iz luxemburga pravi da ga v sloveniji ni.
Kar se shranjevanja 3kg tice prepakiraj v manjse vrecke.
Imam pa tudi jaz vprasanje kako se obnesejo masince za polnenje tub tiste avtomatske? Ima kdo?