Sex s sosedo

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Maš že aneks k stari/novi tituli
aplauz.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ježešmarička, jaz se tudi selim v blok, še dobr, da si napisal, kaj vse je možno doživeti v kleti.
shocked-1.gif

Trenutno ne hodim vanjo, ker imam poplavljeno, bom pa v bodoče zelo pridno hodila praznit sod z vodo, mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Če mene kdo vpraša je ravno takšo babnco fajn kdaj poknit. Vsaj tako pravijo kolegi (iz prve roke ne vem, če slučajno moja žena to bere...).

Zakaj? Zato ker taka babnca ti ne bo prišla na vrata zvonit in ti težit kako je zaljubljena, pa če boš pod svojo streho vzel še njuna dva otroka. Taka ženska je pač bolj živa, in ji med nogami brni. Zdaj al mož to ve ali ne je njegov problem. Verjetno pa svojga posla doma ne opravlja tako kot ga more. No roko na srce, kdo ga pa, po 10, 15 letih zakona... In babnca bi kdaj pač rada še drugo klobaso sprobala. Običajno pa so take babe že izkušene in ne boš prvi ali pa edini, ki jo boš pokal. Plus tega pa se taka zna prekleto potrudit, da boš mislil da je to sex tvojega življenja... Zato pazi da se ne zaljubiš!!!! Oziroma to pazita oba. Drugače bo štala.

Kaj bi pa jaz naredil; če bi sam imel ženo in otoka se takih iger nebi šel. Če bi bil samski pa samo pod pogojem da se ne zaljubita in da ob tem ne trpi njena družina. Če se pa ona želi te igre, pač vse skup vzameš kot šport.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če se pa ona želi te igre, pač vse skup vzameš kot šport.

Ja, sam mnoraš pazit, da iz teka na 100 m ne pride do štafete 4 x 100
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
evil.gif

enga si že, pa se mu res pozna
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ježešmarička, jaz se tudi selim v blok, še dobr, da si napisal, kaj vse je možno doživeti v kleti.
shocked-1.gif

Trenutno ne hodim vanjo, ker imam poplavljeno, bom pa v bodoče zelo pridno hodila praznit sod z vodo, mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
evil.gif
če nisi poročena mladcev ne zanimaš...
hysterical-1.gif

@farbica ker nisi izrecno zahtevala titule, kot sem izvedel, ti zanjo iskrenega srca čestitam.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
mogoče tudi jaz narajmam na kakega nebrzdanega mladca, da ga spravim še ob tisto malo pameti, ki jo ima .....
evil.gif

enga si že, pa se mu res pozna
evil.gif

Imaš nekaj, kar je precej predolgo, vendar to (žal) ni tisto, kar maš spravljeno v hlačah
tongue-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
A? NEEEE, kje ti ta ideja?
Onaniranje v tem primeru odpade.....
Komentar namenjen novopridobljeni tituli....

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Bolje neumna baba, kot pa nedojeban dedec, z vakumom v glavi in polnimi jajci.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Jest vseen mislim, da fant mal sanja
smile-1.gif
in tud vem, da lahko dobi zarad tega po zobeh, nebi bil ne prvi ne zadnji in s tem mora vsekakor računat. In ne poznam nobenega, ki bi mirno gledal, kako se mu en smrkavec mota okol žene.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Napisala si, da "to piše MILFICA". MILF pomeni "mom i'd like to [cenzura]". Ergo, če sama sebi nameniš to titulo, bi se rada samonategnila.
wink-1.gif

P.s. Če si res ženska, boš brez tiča malo težje onanirala. Saj veš, da izraz pride iz svetopisemskega Onana, ki je malo preveč drkal. Torej moški. Isto velja za masturbacijo.
evil.gif

turboforma

Zelenc'
31. jan 2013
24
0
1
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če mene kdo vpraša je ravno takšo babnco fajn kdaj poknit. Vsaj tako pravijo kolegi (iz prve roke ne vem, če slučajno moja žena to bere...).

Zakaj? Zato ker taka babnca ti ne bo prišla na vrata zvonit in ti težit kako je zaljubljena, pa če boš pod svojo streho vzel še njuna dva otroka. Taka ženska je pač bolj živa, in ji med nogami brni. Zdaj al mož to ve ali ne je njegov problem. Verjetno pa svojga posla doma ne opravlja tako kot ga more. No roko na srce, kdo ga pa, po 10, 15 letih zakona... In babnca bi kdaj pač rada še drugo klobaso sprobala. Običajno pa so take babe že izkušene in ne boš prvi ali pa edini, ki jo boš pokal. Plus tega pa se taka zna prekleto potrudit, da boš mislil da je to sex tvojega življenja... Zato pazi da se ne zaljubiš!!!! Oziroma to pazita oba. Drugače bo štala.

Kaj bi pa jaz naredil; če bi sam imel ženo in otoka se takih iger nebi šel. Če bi bil samski pa samo pod pogojem da se ne zaljubita in da ob tem ne trpi njena družina. Če se pa ona želi te igre, pač vse skup vzameš kot šport.

Evo, lepo povedano! Hvala za tvoje mnenje
zmaga.gif

In s tem se čisto strinjam, da v večini primerov je lahko problem, če se kdo preveč naveže ali zaljubi.
Zato je pa najboljše, če se to seveda da se že v startu zmeniš kako in kaj. Če bi pa rada samo malo popestritve, to pa itak zmaga
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Ti se lahko zmeniš kaj češ, ampak ko hormoni zalaufajo, ne bo to nič več veljalo..tudi mož ko bo to ugotovil in bo testosteron zalauf in przadet ego, bo samo lomil (ne po sebi-kar bi moral) ampak po tebi in babi. Plus alkohol, garant.