Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ah pomoje je fejk! bilo je sicer zakodirano, sam če pride šele 30. maja, pol je res bl težko!
se mi pa snema še en (un k sm ga na previewu vidu), je pa tud trailer verjetno, ker sam kaže odseke! sam ne vem kako jim to rata spravit na 700mb in 1uro 30 min dolg čas!
Quality: I think the word “shit” is very appropriate here as the video is dark, grainy, blurry, out of focus and just plain looks like crap. I know this is a cam, but damn couldn’t you guys seriously put a 130 minute movie on 2CDs? I guess it won’t matter much as people won’t download this, and hopefully a TS will popup with a better source than this…
Evo sem gledal včere (peljal sestro). Ma sej ni slaba zadeva, zgodba je precej predvidljiva, samo se toliko ''dogaja'', da ga je kar težko gledat, vsepovsod obleke, modeli, pisano vse do konca, reklame... Huhhhh, so me že kar oči bolele.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.