sex and drugs and alcohol

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sva z bivšo velikokrat prakticirala, k sva mela party v dvoje, pa sva se ga mal nacukala, jaz s pivom, ona s tistimi ženskimi jajci, pa je blo zakon, vedno. edino, kot omenjeno - meni ni vedno prišlo vmes, ampak je imela ona dobre metode, kako izvabiti seme iz mene, hahaha ...
evil.gif

izsesas...big deal
grin1.gif

ne vem....js ce pijem, ne morem lih neki...k nism cela pr stvari

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Predstavljaj si toliko redbulvotk in kubaliber, da ti manjka malo filma...torej da se res ne spomniš drug dan čisto vsega....no to je mrtvo pijan....
smile-1.gif

Se nikol ni bilo da se nebi spomnil kaj sem počel,pa nismo popili malo če gledam dobro leto nazaj. Odvisno od človeka očitno.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
ok, ce se ti po 35 rundah alk.pijac vse spomnis , pa si zasluzis titulo Terminator
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
no, js ponavad teh problemov nimam.
smile-1.gif

je pa verjetno res, da zna bit to tud problem, ko se zbudiš s tigrom v glavi ...
smile-1.gif

Zakaj se je men vedno zdel, da ti sploh še nisi seksal?
tongue-1.gif

Mojster, to je alter!

+da vsi porivajo babe, pred katerimi se Angelina Jolie lahko skrije.

Jaz kot navaden alter uporabnik si ne predstavljam, da bi (lahko) seksal mrtvo pijan.
redface-1.gif

sej vem, da ne boš verjel, ampak zame je ena slovenka precej lepša od angeline, je pa manekenka in dela v tujini. In kar je najboljš, ni neka vzvišena kura, ampak ibrkul, kar sem imel čast občutiti na lastni, khm, koži.
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ok, ce se ti po 35 rundah alk.pijac vse spomnis , pa si zasluzis titulo Terminator
evil.gif

2 komada (jz oa kolega) + kolegica za šankom = 52 RBVjev spitih, pomen 26/ osebo. Res pa da takrat nismo sexal,vsaj ne da bi se spomnil
grin1.gif

Ostalga večera se spomnim brez problema, no edino naslednji dan je bil težek in malce zamegljen,ampak drug dan je blo vse super.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Bodimo realni in pustimo alter prigode na strani, ko si mrtvo pijan tako da ne veš kaj je bilo prejšnjo noč res ne moreš sexat, deklico lahko samo pokozlaš, to pa mislim da je tudi vse. Morda ležiš, spiš zraven nje in si zjutraj domišljaš da si jo vrhunsko obdelal
hysterical-1.gif
+1

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to so one lovske...sicer pa RBV je tako relativna pijača...če bi ameriške pil bi po dveh bil napol adijo..

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
to so one lovske...sicer pa RBV je tako relativna pijača...če bi ameriške pil bi po dveh bil napol adijo..

Dvomim...rbvja lahko spijem res ful in nisem koma,medtem ko po pivu ce ga slucajno spijem 2x letno sem hitro pod gasom
smile-1.gif

Sicer pa ne delamo mesance 1:1 , ampak je običajno 1 rbv za 3-4 kozarce,pa merca tut ni en stamprle al kako že
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Pol ga pa še nisi zares pil!
evil.gif

Boš glasen po 1. Maju k bomo šli skup "enga" ruknt
hysterical-1.gif

Hint: Ne planirat kej šihta tist vikend
smile-1.gif
)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Dvomim...rbvja lahko spijem res ful in nisem koma,medtem ko po pivu ce ga slucajno spijem 2x letno sem hitro pod gasom
smile-1.gif

Sicer pa ne delamo mesance 1:1 , ampak je običajno 1 rbv za 3-4 kozarce,pa merca tut ni en stamprle al kako že
smile-1.gif

A vsi naročate RBV posebej?? Mi načeloma vzamemo boate... Najprej par ladjiic (0,7l vodka + 4RB), poj še kak gliser (1l vodka + 6RB), poj pa da se reče da smo pili RBV
tongue-1.gif