sex and drugs and alcohol

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
torej ... zadnjič sva mela eno hudo debato z eno bejbo ... sva ravno popivala, pa debata nanese na blackoute.

torej, se ga nažgeš, vmes seksaš, se daješ dol, noro se maš, potešiš svoje potrebe ... zjutraj pa ... kaj se je včer dogajal, js se nč ne spomnem, je blo preveč alhkota?

in zdej ključno vprašanje - je spolna zadovoljitev zgolj psihična, in se jo za to, da nisi več potreben oz. si potešen moraš spomniti, ali fizična - in se boš zjutraj, kljub temu, da ne veš, a si se sploh dal dol al ne, čutil potešenega?

bo treba en test narest, hahahaha
grin1.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Po taki noči - še sploh, če so količine alkota pa drugih substanc enormne - se zjutraj oz. drug dan , ko vstaneš, ponavadi z drugimi težavami ubadaš....
grin1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Glej to z druge strani. Ce si nalit, ti bo vsaka muska kul in bos "uzival" v njej. Enako je z zenskami
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če si toliko nabutan, da se drug dan sploh ne spomniš kaj se je dogajalo, imaš verjetno res preveč ostalih težav
smile-1.gif

Pravijo pa da se sex dogaja predvsem v glavi.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
aha se dogaja v glavi, ta mali
nevem js, če se preveč nažgem majstore nagaja zdej pa je odvisno kaj vi ocenjujete kot nažgan
to je zame, da brez spremstva hoja otežena
je pa za hud sex na substancah špid ta prava stvar
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
no, js ponavad teh problemov nimam.
smile-1.gif

je pa verjetno res, da zna bit to tud problem, ko se zbudiš s tigrom v glavi ...
smile-1.gif

Zakaj se je men vedno zdel, da ti sploh še nisi seksal?
tongue-1.gif

Mojster, to je alter!

+da vsi porivajo babe, pred katerimi se Angelina Jolie lahko skrije.

Jaz kot navaden alter uporabnik si ne predstavljam, da bi (lahko) seksal mrtvo pijan.
redface-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dizzy se ni bil prav pijan, verjetno je bil samo okajen
evil.gif

dizzy, hec. jaz ornk pijan ne morem. se mi prevec vrti, kaj sele da bi ga kam trdega tiscal, itak ne cutis dovolj, da bi se ti dvignu. khm, je pa cist ql tud pod vplivom "zelisc". tam ni problemov z erekcijo
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
..ali pa je bil naklan kot mina, pa se mu je zdelo, da sexa kot mašina. V resnici pa je ležal pod mizo...
Lahko pa, da se motim.
467716-post_slo.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz kot navaden alter uporabnik si ne predstavljam, da bi (lahko) seksal mrtvo pijan.
redface-1.gif
Kaj pa veš, mogoče ga je pa Dizzy fasal od zadaj.
confused-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hahaha ...
smile-1.gif
neeee, samo vodka, na primer, ima veliko tendenco, da čeprav nisi totally wasted, da ti naredi blackout.

been there done that.

sem bil z eno bejbiko, se spomnim samo, da sva se v diskaču začela čmurit, naslednji dan sem pa zvedel od kolegice, da sva se čmurila in onegavila skoraj 4 ure tam. in da sem bil cel čas čisto normalno prbit, da nism bil tak, da bi me bilo treba nosit in podobno. ne vem, očitno name alko malce drugače učinkuje, ker tudi po parih pivih, je moj prijatelj še bolj za akcijo, edini problem je, da včasih noče in noče priti ...

sva z bivšo velikokrat prakticirala, k sva mela party v dvoje, pa sva se ga mal nacukala, jaz s pivom, ona s tistimi ženskimi jajci, pa je blo zakon, vedno. edino, kot omenjeno - meni ni vedno prišlo vmes, ampak je imela ona dobre metode, kako izvabiti seme iz mene, hahaha ...
evil.gif

se nama pa nikoli ni naredilo, da bi doživela blackout, no, se je, enkrat je vodko pila, ampak smo bli normalno zunaj in ni bilo seksa, je bilo samo - kako sva pa midva domov prišla? aja, v Inboxu smo tud bli? ampak ni bila ekstra prbita sploh, tko, kot vedno.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Da imam blackout moram biti pijan kot mina. Kar pa je pri meni bolj teško, ker mi prej slabo postane. Da sem imel blackout se mi je do zdaj samo enkrat zgodilo. Da bi v takem stanju seksal je misija nemogoče.
cool-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

redface-1.gif

Zakaj pa ne? OK piva res ne pijem,ampak do zdej mi raznorazne redubllvodke in cuba libre še niso delale problemov...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Predstavljaj si toliko redbulvotk in kubaliber, da ti manjka malo filma...torej da se res ne spomniš drug dan čisto vsega....no to je mrtvo pijan....
smile-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
@Dizzy: Jaz mislim, da pri pravem blackoutu ti nisi v stanju za sex.

Je pa čisto možno, da ti je the day after bejbika rekla, da je tako slabo kot ti, še nihče ni pofu...
In ti si se potem vadil z zgodbo o "blackout-u".
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Bodimo realni in pustimo alter prigode na strani, ko si mrtvo pijan tako da ne veš kaj je bilo prejšnjo noč res ne moreš sexat, deklico lahko samo pokozlaš, to pa mislim da je tudi vse. Morda ležiš, spiš zraven nje in si zjutraj domišljaš da si jo vrhunsko obdelal
hysterical-1.gif