Sevniški pokol z motorko

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kolikor so predstavili "novinarji", gotovo ni tako grozno. Nekje na pol je, gotovo je bilo vse pijano, potem pa že rata nekaj.

Ja samo tole z novinarji se meni že zelo dolgo zdi nevarna igra. Težo zgodbi dajo v smer, ki jim paše. Najbolj očitno je bilo to, ko je na filofaksu prišlo do nekega konflikta med študenti in skupino, ki je prišla na predavanja. Obtožili so jih brez sodišča kot slabe fante.
Drugi dan je prišel na plan posnetek študenta, ki je počel ravno to česar so obtožili teh fantov.

Ne držim z nikomer in me globlji pomeni tega ne zanimajo. Daje pa vedet samo to da sta zgodbi v konfliktu vedno dve in treba je predtavit obe!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Težo dajo tako, da je bolj senzacionalistično. Čimveč klikov. Objektivnost in nepristranskost, kaj je že to? Sploh pri 24kur, dobesedno so navadne kure in ne novinarji.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nekaj je sigurno moralo biti, niti slučajno ne kupim zgodbe, da so naenkrat prišli 3 mladoletniki in začeli meni nič tebi nič groziti večji skupini ljudi z motorko.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nekaj je sigurno moralo biti, niti slučajno ne kupim zgodbe, da so naenkrat prišli 3 mladoletniki in začeli meni nič tebi nič groziti večji skupini ljudi z motorko.

Sploh starejši....ajde dab bli kaki pijani pubertetniki in bi se tm zakačili

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Hanz18 res je ! Nevem ka usi brez veze mutite če nimate pojma!!!Ta ki ste ga videli kot pošast je moj sosed.Kako bi bilo vam da vas najprej pretepejo,bilo jih je okoli 10,potem mu grozijo da mu bojo posilili punco,na koncu pa še zbrcajo use na kupu.BRAVO ČOKL.ona stara ko se pa oglaša na video pa nej bo tih da še ne bom za njo kaj napisal!ČOKL SVAKA ČAST!

nimate pojma! dekletu so grozili z posilstvom, ko se je upirala se je 5 oseb spravilo na njo in jo zbrcali! drugi trije so jih tudi pošteno dobili....nato so se vrnali in se pač hoteli maščevati...ka bi pa vi naredl da vi vidli kako vam punco tam pretepajo???? eh nimate pojma

Tale Hanz18 je sosed onega v videu.
Zdaj pa res bogve, kaj je bilo. Krdelo mladih pijanih pridejo nepovabljeni na zabavo, oni jih odženejo, tile začnejo verbalno je.bat, oni jih pretepejo, punca brani fanta, pretepejo še njo, naprej pa vemo
grin1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
A ni se noben mentalpohabljenec napisal da so kaki hrvati ali drugi juznjaki...
Sicer pa se policija nima casa ukvarjati s to nesnago,v tem casu ena policijska patrola skrita v obcestnem grmu nakrade za drzavo ze eno malo posojilce tajkunom.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Evtanazijo bo treba počasi uvest pa bo. Pa še kaj drugega
crazy1.gif