Sestavljanje posnetkov

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Kateri enostaven program za video mi priporocate. Rabim samo sestaviti vec posnetkov v en video in zmanjsati velikost fajla.
Sedaj mi dve uri posnetkov zavzameta 20gb, kar je prevec.

Nazadnje urejeno:

007James

Pripravnik
21. jul 2008
136
3
18
Ja, saj gre v Pinnaclu. Sem pa nedavno uporabljal ProShow Producer:

http://www.photodex.com/proshow/producer

čeprav sem se malo lovil okoli vseh možnosti, ki jih pogram ponuja, je bilo vredno truda. Maš pa tudi wizzard, ki tudi naredi kar zadovoljivo prezentacijo, ki jo potem izvoziš v poljuben format.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Rad bi samo druzinske posnetke zdruzil v enega in mu zmanjsal kapaciteto. Ne rabim nic obdelovat. Nekaj enostavnega.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Kateri enostaven program za video mi priporocate. Rabim samo sestaviti vec posnetkov v en video in zmanjsati velikost fajla.
Sedaj mi dve uri posnetkov zavzameta 20gb, kar je prevec.

Windows Live Movie Maker je brezplačen in bo s tako enostavnimi zahtevami (pa z malo bolj zahtevnimi tudi), kot si jih navedel, z lahkoto opravil.

007James

Pripravnik
21. jul 2008
136
3
18
Ok, poudarek je bil na enostaven. Torej moviemaker! Ampak 20gb - mora biti že kar konkretno število fotgrafij, hm. Bo treba verjetno razmišljati tudi o video formatu in skleniti kompromis med velikostjo fajla in želeno kvaliteto.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik 007James pravi:
Ok, poudarek je bil na enostaven. Torej moviemaker! Ampak 20gb - mora biti že kar konkretno število fotgrafij, hm. Bo treba verjetno razmišljati tudi o video formatu in skleniti kompromis med velikostjo fajla in želeno kvaliteto.

Saj sestavil bi videoposnetke iz kamere in ne fotografij.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Cyberlink power director 11

What he said.

Dela pa vse, kar delajo veliki. In to tako zelo simple, da se greš lahko videoprodukcijo, če želiš
smile-1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Power director.

Tako je! PowerDirector je daleč najenostavnejši za uporabo, zna vse, kar znajo "veliki", pa še (pre)drag ni. Pred nekaj leti sem testiral kakih 5 takih programov in na koncu pristal pri CLPDju (8), trenutno na 11ki.
Vendar pa nekomu, ki bo parkrat sestavil in morda malo obrezal par filmčkov in fotk ter dodal malo glasbe in kak napis, MovieMaker popolnoma zadostuje.