SERVISI!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
cena je faktor 1,5x ali 2x prenapihnjena zagotovo.

Jaz nič ne rabim čakat. Strapon bo pa tebe počakal
wink-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
118€ za 4l olja?

Pa kaj je to olje iz zlata?
bonk.gif

Upam da se mu nisi pustil na suho
smile-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Račun bi bil lahko brez težav cca 80€ nižji... ampak kot pravim, ne vem koliko antifriza ti je nalil (če je zamenjal komplet antifriz cca 7litrov) ali je samo malo dolil...

Če je še kaj drugega pogledal, mogoče priklopil na tester ... in če bo slučajno kakšna reklamacija in bo lepo urejena, potem ni težko dati malce več €, če je vse dobro narejeno in morebitno naknadno delo bo narejeno brez kreganja.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja na ekotest so ga še dali in celega pregledali. Saj so mi ga zelo lepo zrihtali, to ni kaj, vseeno pa me je cena malo presenetila.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
cena od klošarja se mi niti ne zdi tok visoka.....edino castrol tolče vn
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Citat:
Uporabnik dejvi pravi: lj je predaleč, iščem iz mb ali okolica mb, hvala vseeno, servis imam tudi tukaj, iščem nekoga ki to dela oz. menjava doma
Če bi moderatorji delali enako po vseh podforumih, bi to temo hitro brisali, podobno kot so v neusmiljenih rokah tistih, ki iščejo kaj s pašnikov.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zanima me, kaj menite o ceni naslednjega servisa za a4 (b5). Privat avtomehanika, nepoolaščen serviser, neoriginal deli.

- olje 3,5l (Castrol Magnatec)
- pozicijska žarnica
- filter za olje
- filter kabine
- filter za zrak motorja
- antifriz
- disk ploščice
- struženje diskov
- 4h dela

310€. Od tega je bilo razen olja in žarnice vse brez DDV, sicer bi bilo še kakšnih 70€ dražje. Mene je skoraj na rit vrglo, ampak plačat je bilo treba.
shocked-1.gif

Cene materiala si lahko na netu sam preveriš.
Olje imajo mehaniki kot zlato, zato ga jst seboj pripeljem.
Diske je mogoče komu drugmu nesu in je spet kak € več, kot če bi jih on sam

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik dejvi pravi: lj je predaleč, iščem iz mb ali okolica mb, hvala vseeno, servis imam tudi tukaj, iščem nekoga ki to dela oz. menjava doma
Če bi moderatorji delali enako po vseh podforumih, bi to temo hitro brisali, podobno kot so v neusmiljenih rokah tistih, ki iščejo kaj s pašnikov.

O čem ti to?
confused-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.437
2.390
113
Pomurje
Od 310€ je plačal davka cca 20€. Siva ekonomija, ki jo mislimo pri življenju obdržat, država pa nam po drugi strani še več pobira.

Važno da smo srečni, ker smo prišparali 40€ na 2 leti pri davku, bom pa plačal vrteca več tj.12mesecev x 20€ ker se je premalo davka steklo v proračun.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Od 310€ je plačal davka cca 20€. Siva ekonomija, ki jo mislimo pri življenju obdržat, država pa nam po drugi strani še več pobira.

Važno da smo srečni, ker smo prišparali 40€ na 2 leti pri davku, bom pa plačal vrteca več tj.12mesecev x 20€ ker se je premalo davka steklo v proračun.

Vsaka medalja ima dve plati. Zakaj kot stranka ni zahteval računa in plačal davka? Sicer pa smo že off.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Ne vem kolk antifriza ti je nalil (tukaj je nekaj "lufta")

Pa 4h za zamenjat olje in filtre + ploščice je mal huda ...

Olje pa filtre cca 1h al pa max 1.5h (če še kavo spiješ vmes) ... ploščice pa diske pa nimaš kaj 30min delat

Delo je "manj zahtevno" tako da je ura max 20€

A disk ploscice so se pa same odmontirale, pa diski, pa brusit, pa nazaj zmontirat???

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
O čem ti to?
confused-1.gif
Dela doma => očitno išče nekoga, ki dela to na črno. Ni enako kot vi, ki imate doma servis kot neko obliko podjetništva. V čem je delo na črno različno od omogočanja kraje nekega SW-ja (kar se tiče nekih logičnih pravil foruma)? Ni nujno, da se na koncu eno ali drugo res izvrši.