Servis mobilnih naprav na Vipavskem

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Pozdravljeni!

Torej, ker sem se znašel tukaj za nekaj časa, povrhu pa imam pokvarjen zvočnik na E52, bi to moral popraviti. Ampak sedaj se sprašujem, če moram res zaradi tega v LJ, ali je kje tukaj kak servis?

Sicer zvočnik ni nujno, da mi zamenjajo, to komot naredim sam. Samo da bi nekako prišel do tega zvočnika.

Govorim pa o zvočniku za pogovor.

Hvala za vsak nasvet

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
1. SLUŠALKA: poslušaš sogovornika le ti
2. ZVOČNIK: lahko poslušajo tudi ostali
3.MIKROFON: zaradi njega te sliši sogovornik

Kaj od tega rabiš?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Pozdravljeni!

No, ker nisem dobil takrat odgovora, se opravičujem, sem spregledal odgovore. Potreboval sem zvočnik v slušalki, ki sem ga že dobil in zamenjal. Sedaj v redu deluje.

ghibli, s tvojo definicijo se ne morem najbolj strinjat, slušalka ima v sebi zvočnik. In o njem sem govoril...
smile-1.gif

LP

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Pozdravljeni!

No, ker nisem dobil takrat odgovora, se opravičujem, sem spregledal odgovore. Potreboval sem zvočnik v slušalki, ki sem ga že dobil in zamenjal. Sedaj v redu deluje.

ghibli, s tvojo definicijo se ne morem najbolj strinjat, slušalka ima v sebi zvočnik. In o njem sem govoril...
smile-1.gif

LP

sprasujem se.gif

Zvočnik(buzzer) predvaja zvok glasneje od "slušalke", ki jo ponavadi držiš prislonjeno ali v obliki BT ali žične slušalke vtaknjeno v uho.
Še iz časov bakelitnih aparatov smo rekli "daj slušalko na uho da bolj slišiš". Nikoli nisem slišal da bi kdo uporabil "daj zvočnik na uho...".
Se strinjava? Ali rabiva definicije?

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Brez zamere, upam, da nisi narobe razumel.

Ne potrebujeva definicij, verjetno veva oba o čem govoriva. Sem s tehničnih šol, občutek imam, da si tudi ti.

Lep dan želim...

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Brez zamere, upam, da nisi narobe razumel.

Ne potrebujeva definicij, verjetno veva oba o čem govoriva. Sem s tehničnih šol, občutek imam, da si tudi ti.

Lep dan želim...

wink-1.gif

Lp enako