Servis HP v LJ

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
H kateremu serviserju v LJ naj nesem laptop. Pišem zadnje znake, ker nekako polnilec ne fila več baterije.....
sprasujem se.gif

Kako lahko ugotovim če je fuč polnilec? (bom probal dobiti voltmeter in izmeriti izhod iz polnilca)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
No en dan kasneje je pa očitno zares shodil in rabi servis.....
Najprej moramo naredit back up podatkov (zadnje pol leta) potem pa menjat disk (najbrž). Se ga nikakor ne da zalaufat v xp(prižgeš ga ko bi moral začet nalagat xp se resetira)

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
No en dan kasneje je pa očitno zares shodil in rabi servis.....
Najprej moramo naredit back up podatkov (zadnje pol leta) potem pa menjat disk (najbrž). Se ga nikakor ne da zalaufat v xp(prižgeš ga ko bi moral začet nalagat xp se resetira)

CHKDSK /R v repair konzoli dostikrat reši to težavo....

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
H kateremu serviserju v LJ naj nesem laptop.

V WTC je servis (nevem naziva) k ti porihta laptop pa še kj
zmaga.gif
aja pa ugodni so
Majo pa urnik bl evropski 10-17h, sobota in ned Zaprto
evil.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Imel sem podoben primer. Ko se pritisnil tipko za vklop se mi je Hp nx5000 5 sekund prižigal nato je crknil, slike na ekranu ni bilo.

Dal sem ga na servis na uradni HP servis, teden kasneje mi sporočijo da bi popravilo stalo 600€.

Ko sem ga prinesel domov, seveda nepopravljenega sem mal ekspirementirov z njim, potem sem prenosca prijel v obe roke in ga zvil. od takrat naprej dela kot mora:D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
No "moj" se je očitno zafilal z mojo kramo.
Podatke smo dobil z njega. sedaj pa ga čaka sesutje in po slabih dveh letih znova.....

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
ksz:
Kako pa je z uveljavljanjem garancije za notebooke HP kupljene v Avstriji. Imam HP Pavilion DV9000 ki ima serijsko napako (def. grafična kartica) Na HPjevih straneh so obajvili da gre za serijsko napako in da notebook popravijo v okvirju garancije. Je kdo imel kake težave z uveljavljanjem garancije pri nas (notebook je star leto in pol, v garanciji je še pol leta).

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
za HP ni problema, kar ti lahko potrdim iz lastnih izkušen. Za paviljona, ki pa se v SLO ne prodaja pa garancije nisem uspel uveljaviti (pa sem bil precej "blizu" pooblaščenemu servisu) Je pa to bilo kakšno leto nazaj, tako da mogoče se je pa kaj spremenilo!

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
MI daš link kjer piše da zamenjajo defektno grafično? Se gre to za Geforce?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Izdelki, kateri niso namenjeni SLO trgu in se uradno tudi ne prodajajo ti jih tudi ne bodo vzeli v garancijsko popravilo. Pa če se razni sivi uvozniki na glavo postavijo, pravila garancijskih popravil diktira HP Slovenija (principal). Pa ne samo to; če ga že vzamejo v popravilo in naročijo rezervni del (garancija) za tak izdelek je potem največkrat omejitev, da ti del ne smejo poslati... V najboljšem primeru ti priznajo garancijo na dele, storitev pa ti zaračunajo (tako FMC za DELL).
Drugo pa je, če kupiš prenosnik, ki se prodaja tudi v SLO. Tu pa ne sme biti problemov...

mumbo

Zelenc'
15. jun 2008
14
0
1
Kako se imenuje ta servis v WTCju oz. na katerem naslovu je?

Moji sestri se je spet pokvaril HP prenosnik. Ni slike na ekranu. Ima pa HP Pavilion 6011EA, kupljen je bil v Avstriji. Prvo je na njem odpovedala wi-fi kartica, čez čas pa še ekran. Potem je bil na popravilu v Avstriji in je to delalo ok. Sedaj pa spet ni slike. In ravno pred 5 dnevi je poteklo 2 leti garancije. Zanima me če se dobi kaj garancije na samo popravilo?

Drugače ti HP Pavilion prenosniki so izgleda en velik shit. Cela serija je izgleda zanič. Sestrični je tudi odpovedal wi-fi, pa če gledaš kolko ma folka probleme s tem, ko pišejo na HP forumu, ti je takoj jasno.