Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Podabu. Nekak se mu je nehalo dogajat oz. je nekako razresil zadeve. Po premoru so mislim da ven dali se tri ali stiri dele in na brzino zakljucili zgodbo.
Rome je bil tut zelo solidn, pa se je že zaključu, vrjetn ker po Cezarju pa Oktavijanu ni več tok zanimivih osebkov v Rimu blo da bi pritegnl ljudi ;/
Morm pa pohvalt Jericho, je tut posneta celotna 1 sezona, pa so jih tut prekinl sredi sezone zarad "premajhne gledanosti", pa se je tolk folka nabral pred produkcijsko hišo da so dokončal 1vo sezono in sedaj napovedujejo da februarja celo prihaja 2ga! Serija vredna ogleda => http://www.imdb.com/title/tt0805663/
meni pa bolj odgovarja gledanje filmov/serij brez podnapisov, ker drugače bi gledal samo podnapise in ne filma. in ravno zato, sem si kupil brezžične slušalke, za cca 80€. tako mi ni treba pazit na ostale v bližini in na to da bo dovolj glasno da bom slišal kaj govorijo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.