Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Evo lih pogledal ta nov dokumentarec. imdb Priporočam ogled vsem, ki ste uživali v njegov vožnjah, pa tudi tistim, ki ste bili premladi, da bi videli legendo. Tu so bili vozniki, ki so vozili z občutkom, brez računalnikov. Svaka čast
Tudi takrat so ze bili racunalniki, najbrz pa ne toliko kot danes, ko racunalnik v formuli zabelezi kdaj vozniku musica prileti v vizir in mu sporoci da mora odlepit zgornjo foljo.
Eden izmed njih ki so ga potem prepovedali se mi zdi je bilo aktivno vzmetenje. Kaj so sedaj pogruntali na tem podrocju ne vem.
Mislim pa da je najvec znanja zahtevala voznja turbo formule. Tisto pa je morala biti psiho.
Ogledal sem si dokumentarec in moram reči, da sem mogoče pričakoval še malo več. Gre za definitivno zelo dobro zadevo, pričevanja oseb so zelo pristna in čustvena, te slabe tri ure minijo v trenutku. Zanimivo, da so nekatere stvari izpustili, predvsem me je zbodlo, da niso omenili/pokazali, kako je šel po nesreči Ratzenbergerja v "Medical Car" in se odpeljal na mesto nesreče. Sicer pa, če bi hoteli prikazati vse, bi lahko dokumentarec trajal 5 ur...
Na tem mestu pa naj omenim še naslednjo zadevo: The Killer Years Obvezen ogled, ne bo vam žal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.