Sengen

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Pa kaj mislis, da ce bomo mi postavli ograjo, bojo oni pridno za ograjo cakali? Se hunom bezijo skoz ograjo, dajte malo realno razmisljat

V tem primeru se pač za obrambo državljanov uporabi vodni top in solzilec, če pa to ne pomaga pa ostrejšo metodo (mislim pa da vsi veste kaj).

Se mi zdi, da je varnost države in državljanov na prvem mestu pred nekimi kvazi begunci oziroma ilegalnimi migranti.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Pa kaj mislis, da ce bomo mi postavli ograjo, bojo oni pridno za ograjo cakali? Se hunom bezijo skoz ograjo, dajte malo realno razmisljat
Seveda bežijo - ampak tisočinko tistega kot prej

In seveda ne bodo pridno za ograjo čakali. Ovira brez varovanja ni učinkovita.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Kak vodni top no dajte razmisljat no. Proti 2000 beguncem vodni top pa dajte no kje ste gor rasli. Pa se kak otrok je verjetno zraven jao no dajte nehat. To vam JJ vstavlja v glavo?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Kak vodni top no dajte razmisljat no. Proti 2000 beguncem vodni top pa dajte no kje ste gor rasli. Pa se kak otrok je verjetno zraven jao no dajte nehat. To vam JJ vstavlja v glavo?
Kirga bi pa ti? pravega?
shocked-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Otrok je samo 5%, možnost da mal pošpricaš otroka je minimalna. Sploh pa so za otroke odgovorni starši, ne država. Torej, kar uporabit najmočnejše vodne topove če bo potrebno. Vsekakor pa ne spuščat v Šengen.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:

Od kod si sedaj JJ-ja privlekel?
crazy1.gif

Oglej si posnetke iz madžarske meje. Nič drugega ne potrebuješ. Lahko si pa nesramen in v vodni top svinjsko mast natočiš.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
na vlake in do AT. Reseno brez nasilja brez problemov. Kaj mislite da je sengen kaj vec ko pa srbska zakonodaja? Pa so naredili isto in so se jih resli.... ne da se mi vec....☺

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ce prac razumem mi ne rabimo vojske in ne vemo zakaj jo imamo.
Zagrebcani naredijo pohod in zasedejo krsko. Ker 2000 beguncev se ne da ustavit, kaj sele. Pol mio hrvatov.

Smesna mi je ta ideja obrambe drzave. Pa koji k smo v natu, pa nadzor zraka placujemo, pa patrije, pa vojska, generali, ministrica.

Table na mejo s prosnjo da ne pridejo ilegalno in plus v proacun takoj.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
To isto se tudi sam sprašujem.... ni mi jasno res ne.

Kje je kakšen medij preko katerega bi lahko naslovil odprto vprašanje politikom? Ker tole nekaj zelo škripa...obup. Edini v Evropi, ki še držijo linijo so Britanci.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Mea culpa... tudi oni ja, z Madžari in Poljaki vred.

Eno vprašanje...a če grem v Avstralijo in zaprosim za neko vrsto azila a mislite da ga bom dobil? Počutim se ogroženega v svoji državi, jaz bi zbežal ven, bojim se muslimanov ker ne smem nositi orožja za samoobrambo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pa se vrnem v Slovenijo in čudežno hitro spregovorim slovenščino, mogoče mi še dajo županski stolček. Če drugega ne bom dobil plačano obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ker kot navadnemu državljanu mi ne pripada. Sem manj vreden od kvazi beguncev.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sam jst bi vseeno rad v Avstralijo, na vsak način.... pardon, slabo izbiram besede, ne da bi RAD, ampak ZAHTEVAM. To bo bolj v slogu kvazi beguncev. Če mi pa kaj ne bo všeč bom pa začel razgrajat in razbijat.

SYDNEY SYDNEY SYDNEY!!!

edit: pa alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar alah akhbar

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pa prjatla prosim da mi posodi otroka, pa mal se s čebulo namažem pod očmi da milo zajokam.... še eno novinarko rabim da me spotakne in bom že imel kariero v klubu avstralskega nogometa.