Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Kaj noben pa ne kašlja? Jaz sem bla v času najhujšega cvetenja dol na jadranu, pa sem se skor zadušila.. Malo vodene oči, pa taki kašelj, da me je že vse bolelo.. Pa sem dobla Claritine, pa Singulair.. Enkrat pred leti sem dobla zyrtec (al nekaj takega) po alergiji na pik, pa sem sam spala 3 dni..
Kašelj anyone? A sem res something special..
Citat:
Uporabnik Car pravi:
namen pa imam iti v Dic center Kecelj v Domžalah!
Falil najbrž res nisem, sem pa kljub teženju, da je kriza, na vrsti šele čez 14 dni...Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
namen pa imam iti v Dic center Kecelj v Domžalah!
Ne boš falil
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
medrol ni nič hudega?
mogoče 4mg v kratkem času jemanja....
preberi si stranske učinke medrola..... dovolj bo samo tiste: pogoste
In tvoje prakticne izkusnje z medrolom so? Branje stranskih ucinkov na internetu?
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
hja,..... mogoče za kakega 2m in 120kg težkega človeka čisto nič
za koga drugega pa so že lahko zelo vidni stranski učinki kot izpiranje kosti in zaustavitev rasti,.... ,....
meni je zdravnica rekla naj grem k pulmologu šele jeseni, ko ni v zraku elementov, ki bi povzročali alergije.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da ne bom prekmalu vesel, ampak po približno 5 urah, odkar sem vzel 2 tableti Medrola 4mg je situacija mnogo, mnogo bolja!!! Res, da sem izoliran v sobi, v katero prah težko zaide, ampak že prej je bilo isto. Res pa je tudi, da skoraj ves čas spim, tudi liga prvakov je šla mimo...Jutri zjutraj bom vzel še dve tabletki, potem pa bom zvečer, če bo stanje boljše, dozo zmanjšal na samo eno, da ne preteram... Upam, da me bo jutri pulmolog vzel na pregled in ne samo naročil, namen pa imam iti v Dic center Kecelj v Domžalah!