Selitev in nov operater, Tv + internet?

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Vseeno se pozanimaj tudi na T-2. Jaz imam približno 1300m od centrale standardno TV in internet 4/1.

In placujes 36 eurov + programska shema.
Ce bi vzel paket T4 bi placeval 33 eurov + programska shema in dobil se fiksni telefon + ena mobilna cifra (tudi ce ne rabis)
nahrung002.gif

Pa brez Amisovih "DO"
10.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Vseeno se pozanimaj tudi na T-2. Jaz imam približno 1300m od centrale standardno TV in internet 4/1.

In placujes 36 eurov + programska shema.
Ce bi vzel paket T4 bi placeval 33 eurov + programska shema in dobil se fiksni telefon + ena mobilna cifra (tudi ce ne rabis)
nahrung002.gif

Pa brez Amisovih "DO"
10.gif

Če pogledaš Tušmobil mu za njegovo razdaljo lahko zagotovi do cca 5 MB, v primeru slabše parice, IPTV plus IP telefonija za 30€, če pa ima bakreno parico OK, potem bo lahko imel v povprečju 7 MB hitrost interneta plus vse ostalo.

Lp.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
KSZ

Sem danes dal poizvedbo na tuštelekom za paket tuštelekom30. Bomo videli, kaj bodo povedali njihovi tehniki.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
KSZ:

Danes so me klicali iz Tuša, da priklop ni mogoč! Zakaj točno priklop ni mogoč, mi niso znali povedati.

Katerega operaterja sedaj? pogoj, brez vezave!

EDIT: Izvedel, od telekoma, da parica ni primerna za sam priklop ADSL storitve...
Kaj to pomeni? Da me noben operater (razen KKS) ne bo mogel priklopiti?

EDIT2: KKS bi mi zaračunal cca 100€ za ponoven priklop
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
KSZ:

Danes so me klicali iz Tuša, da priklop ni mogoč! Zakaj točno priklop ni mogoč, mi niso znali povedati.

Katerega operaterja sedaj? pogoj, brez vezave!

EDIT: Izvedel, od telekoma, da parica ni primerna za sam priklop ADSL storitve... Kaj to pomeni? Da me noben operater (razen KKS) ne bo mogel priklopiti?
EDIT2: KKS bi mi zaračunal cca 100€ za ponoven priklop
bonk.gif

glede priklopa na ADSL kot si napisal...ni možno pri nobenemu opareterju če ne moreš met pri telekomu slovenije..

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
No, sej to sem tud sam mislil. Torej odpadejo vsi T-2 ji, Amisi in podobno, ker ne grem menjat kabla v celem bloku zaradi tega.

Očitno bo res moral biti KKS Kamnik, le njihova cena za priklop 100€ se mi zdi oderuška, saj je bila kabelska v stanovanju še manj kot 1 leto nazaj
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če je prej bil aktiven priključek, se mogoče lahko zmeniš za začasen odklop in ponoven priklop (20+20 EUR).
Vezave nimajo? Kak se financira modem?

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
Ja prej (torej do lanskega decembra) je bil priključek aktiven. Kako je z vezavo ne vem, sem jim poslal e-mail, pa zaenkrat še nobenega odgovora...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne kompliciraj in vzemi KKS Kamnik. Ni vazno, koliko oddaljen si od centrale, tko da ni straha, da ti ne bo delalo ali pa da bi ti "lih za lih" delalo, dobili so CMTS za Docsis 3.0 (hitrosti vec kot 100mbps), cena za tisto kar dobis je realna in sam si lahko razpeljes TVje po hisi brez posebnih tezav. Set top boxov ni potrebno dajati na vsako tv, ...
Tudi enostavnost nekaj steje.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Ja prej (torej do lanskega decembra) je bil priključek aktiven. Kako je z vezavo ne vem, sem jim poslal e-mail, pa zaenkrat še nobenega odgovora...

Poklici in zahtevaj gospoda Burjo :D :D :D :D

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
Evo, sem šel danes podpisati pogodbo za nov priključek na KKS. Plačal 50€
rolleyes-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Ali pa mi par let nazaj za priklop kabelske pri LJ kabel. Najprej je bilo 70.000 SIT in so nam znižali na 56.000 SIT! Za sam priklop (kabli itd. vse poštimano)!