Segway - kje?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
baje morš imet izpit in članarino za tekoče leto , da lahko stopiš na igrišče. Kako pa ti to urediš? podkupiš grinkiperja?
smile-1.gif
)))))))

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

in ja primerjat tebe in zupana ptuja je povsem enaka zadeva...tantadruj en....

Itak, da ne moreš.....ker župan je pravi kmet seljački proti štajerski legendi kot je mx
smile-1.gif

Jojj mx opet si mi hajnija dužen
hysterical-1.gif

Kaj se eni neke fine delate pa neke sem pa tja ..... jaz kuj po domače špilam golf....da pa ceneje skozi pridem pa sn si palce sam doma naredo...oz sosed vinko mi jih je
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
nimam časa cel vikend da bi igrala profi seštevno igro, kaj ce MX zgubi zogico v kakem bunkerju al pa celo v jezeru, pa ne pride ven v 20 udarcih :D...

ce nebi bil tak nakladalec tale MX bi mogoce celo sprejel izziv...

sicer pa ce ga ni na listi golf zveze SLO potem nima kaj delat na igrišču, mogoce pa ni placal clanarine :D

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Matr ste čudni... Koga briga za kaj bo rabu, koliko bo uporabljal in če sploh bo.... Njega zanima kje :D brez offtopicov prosim...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
1. ti si že plačal letošnjo članarino?
2. zakon o varstvu osebnih podatkov?
3. če narediš izpit na hrvaškem kjer je skor polovico cenejši, nesmeš pri nas igrat?

Igrišča so do 15.3 zaprta, čemu plačevat članarino preden lahko igraš?

Sicer pa maš tu telefonsko pa ga vprašaj kolko ljudi mu je plačalo letošnjo članarino: 041 791 065

Nazadnje urejeno:

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Jaz imam dva. Enega sem dobil, drugega kupil prek firme - kot skladiščni voziček (DDV obračunaš
grims-1.gif
). Vozil sem se sicer ene 14 dni skoraj 8 ur na dan, potem pa me je malo minilo. Vozimo se tu pa tam ko se ga nažeremo pri men in imamo dirke od bajte do bazena in nazaj. Zdaj samevata v garaži in čakata na lepše cajte.

Zadeva je dokaj pokvarljiva, enkrat je bil servis 1400€ - je nek senzor mrknu, potem pa še nek čudn del neki giro**** je blo pa 749€.

V glavnem budaleština da je ni večje. Za letos sem si že naročil Bierkistemoto.
aplauz.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
1. sem ze placal clanarino, lipica je odprta celo leto, italija ma odprta igrisca celo leto, turcija ma odprta celo leto
2. ha ha ha ha
3. ce nardis izpit na hrvaskem lahko igras pri nas, samo ce si slovenec mores bit vclanjen v slo klub in GZS

sicer pa to nima veze vec s seagwayem...tak da over and out ko bos pa mel kartico bos pa slikal in skeniral in dal tukaj gor...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
še malo pa bomo lahko naredili tekmovanje, mx bo pa pijaco fural z segwejom
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mene bolj zanima kako se tale zadeva obnese pri mestni vožnji? Se da recimo zapeljat čez robnik?