Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Folk se pa res pusti nasrat.
Kako to misliš?
Ni mi sicer jasno, zakaj je podpisal spor. odpoved, ampak ok...pa tudi tako piše, da ne moreš rečt, s kod je človek
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Folk se pa res pusti nasrat.
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Lepo daj v žep telefon, stopi k šefu ga opozori da se pogovor snema. To mu moraš po zakonu povedat
Če se ne motim, velja posnetek pred sodiščem tudi v primeru, če ga o snemanju ne obvestiš. Razen, če gre za kazniva dejanja. Ki pa verjetno so v tem primeru
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vem, da si je en lokalni podjetnik pred več leti izračunal, da se mu bolj splača plačati kazen, kot dati 100 delavcem regres. In je tako naredil. Kako je danes s tem, pa ne vem. Po mojem kazen ne "briše" terjatve.
Res pa je, da smo lahko pametni kot sindikalisti. Kdor je res džek, naj odpre podjetje, zaposli delavce in jim plačo in ugodnosti, ki jim gredo, pa še nekaj dobička naj ima. To me primer vsakič, ko poslušam Semoliča.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vem, da si je en lokalni podjetnik pred več leti izračunal, da se mu bolj splača plačati kazen, kot dati 100 delavcem regres. In je tako naredil. Kako je danes s tem, pa ne vem. Po mojem kazen ne "briše" terjatve.
Res pa je, da smo lahko pametni kot sindikalisti. Kdor je res džek, naj odpre podjetje, zaposli delavce in jim plačo in ugodnosti, ki jim gredo, pa še nekaj dobička naj ima. To me primer vsakič, ko poslušam Semoliča.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Meni se pa zdi (pač negativne izkušnje) da če bi država znižala prispevke bi delodajalec v isti sapi znižal plačo na način, da bi zaposleni dobil enako, lastnik pa bi pobasal razliko v žep.
Bi bil zelo vesel, če bi me kdo z primerom v praksi prepričal v nasprotno...
To delamo ! Saj ni treba širit laži , vse je resCitat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Če pozna stranke naj naredi veliko antireklamo podjetju, zmisli naj si neresnice o slabem poslovanju in podobne stvari in jih razširi okoli. Po možnosti ponudi konkurenco. Pač podjetje se mora naučit manir.