Sedmi dan novembra...

I

Izbrisan uporabnik #488

To je Simobil.

http://www.bob.si/osebna-izkaznica

Ma če v hribih ne bo hudega signala al pa v kakšni rupi, bom že
smile-1.gif
Saj tudi Mobitel katastrofalno dela npr. v Pekrah pri Mariboru, sploh prenos podatkov je pod nivojem, tako zatika da se ne da delat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.507
113
lol, 068...kot včasih za stacionarne, 061 XXX XXX, preden se je brisalo tisto šestico in je bilo potem samo še 01, 02 XXX XXX
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.507
113
ja to pa itaq, imam še vedno prvo številko in bi jo še malce obdržal
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj gledam, da imam na moji številki še en družinski bonus in do junija nek telefon, moram iti vprašat koliko bo treba plačat, če odstopim
smile-1.gif

bobby20

Zelenc'
22. jul 2007
8
0
1
Torej uporabnik Simobila(z zakupljenimi minutami), ko kliče na 068-kliče v lastno omrežje? Jaz to razumem...zanima me ali tako šteje Simobil!

B.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
793
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ravno v tem je fora... da bi sicer to bilo logicno...saj gre za isto omrezje... tako kot v primeru izimobil ali Debitel, ki uporabljata Mobitelovo omrezje in se za Mobitelove uporabnike to tretira kot klic v lastnem omrezju... Pri navezi Si.mobil - Bob pa to zal ni tako... in je ocitno malo skregano z logiko
smile-1.gif
... Si.mobil to namrec menda tretira kot klic v drugo omrezje ...

Torej ce imas recimo paket "Orto u nulo" (ki vsebuje 1001 minuto v lastnem omrezju) in imas dodaten paket 201 (ki vkljucuje 201 minute v druga slovenska omrezja), se ti bo v primeru, da klices uporabnika Bob-a to odstevalo iz kvote 201 minut in ne iz kvote 1001 minut ...
rolleyes-1.gif
Torej enako, kot ce bi klical nekoga, ki je pri Mobitelu, izimobilu, Tusmobilu, Debitelu...

Sasan123

Zelenc'
7. nov 2011
2
0
1
Ne vem zakaj takšna evforija okoli tega paketa.Kakorkoli,se mi zdi Tuš še vedno najbolj ugoden z svojimi Free paketi.Naredite si izračun,glede na klice in na prenos podatkov in vam bo jasno.Posebej če vzamete še popust na naročnino ste na konju.No,res pa je da ima sakdo svoje veselje.
LP

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Sasan123 pravi:
Ne vem zakaj takšna evforija okoli tega paketa.Kakorkoli,se mi zdi Tuš še vedno najbolj ugoden z svojimi Free paketi.Naredite si izračun,glede na klice in na prenos podatkov in vam bo jasno.Posebej če vzamete še popust na naročnino ste na konju.No,res pa je da ima sakdo svoje veselje.
LP
Ko bo Tuš imel svoje omrežje v vsaki vukojebini, bo tvoje pisanje pribljižno veljalo. Pri švercanju na mobitelovem omrežju cene kar naenkrat niso več tako ugodne

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kak za koga. Jaz sem letos sprenesel 2 MB, ker sem en vikend za hec Opera Mobile instaliral.
(ne vem točno koliko MB je bilo)

Sasan123

Zelenc'
7. nov 2011
2
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Sasan123 pravi:
LP
Ko bo Tuš imel svoje omrežje v vsaki vukojebini, bo tvoje pisanje pribljižno veljalo. Pri švercanju na mobitelovem omrežju cene kar naenkrat niso več tako ugodne

Pri Free paketu je vseeno tudi če se švercaš je interval enak in nič dražji,razen prenosa podatkov.Tko da ne bluzi.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
KSZ.

Včeri sem mel rojsni dan. Pa sm jim že dve leti nazaj poslal cel spis, pa so mi spet težil. Ne vem, a jim nej narišem?
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Priporočam, da komunikacije opravljaš v treznem stanju.
Preprosto in učinkovito!
wink-1.gif