Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj (in za kaj) si to kupil in kaj misliš da boš s tem lahko nadgradil... ?
Najboljša rešitev za podatke je, da asap nehaš uporabljat ta disk (če je sistemski?) in ga vtakneš v nekega delujočega stacionarca. Poženeš checkdisk, skopiraš dol vse podatke (če gre) in se po tem igraš z njim dalje...
so točna navodila na netu od izdelave kabla (paše tudi od nokie en kabel) do pravilnega postopka nadgradnje firmware-a in podatki ostanejo..nebi pa več tega delal..če nebi šlo za super nujne podatke..med nadgradnjo z kartončkom ločit vezje od diska, razen napajanja in podobne fore..
st3500..... modeli so bili v milijonih s tem slabim firmware-om drugače, seagate pa se norega delal.. je pa že kar nekaj let od tega
BIOS disk že prepozna, ampak je ta dejansko zaciklan. Že nekaj časa (dokler je še delal) mi je cel sistem brejkal. To sem najbolj opazil pri gledanju filmov. BIl pa je to storage disk, za sistemca imam ssd. Predolgo sem odlašal, da bi podatke skopiral, kar naenkrat pa Seagate ni več pustil, da bi se sistem zbootal
Štekam, hvala za info. Nisem še videl praktičnega primera, da bi kdo dejansko se priklapljal na tiste pine (kar so bili včasih master-slave jumperji), sploh ne s terminalom
ampak, sure, nisem vedel da dejansko je nekdo poštudiral kako preko serijskega porta komunicirat s firmwarom na disku - včasih se je v teh primerih menjalo celo vezje. Upam da uspe
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.