SE z710 - posodobitev

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem prebrskala po celem meniju pa nisem našla funkcije ''storitev posodabljanja''.

Jo ta telefon sploh ima ali se ne more preko telefona prenesti posodobitve?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Pejd na njihovo uradno stran od SE pa tam moreš potegnit program na pc ki ga inštaliraš in pol ga zaženeš in slediš navodilom sam pogoj je da maš kabel za povezavo pc in telefon..
smile-1.gif
mislim rečt usb kabel moreš met..;)

Evo ti še link do tega programa...

http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice?cc=si&lc=sl

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
No, saj to vem, da lahko preko USB kabla prenesem posodobitve, samo me je zenimalo, če lahko z710 kar preko telefona posodabljaš? Ali samo jaz ne najdem te funkcije na telefonu ...

Pa vseeno hvala za navodila.
smile-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
nima te fukcije.
Kokr vem da to funkcijo ima močnejša k calasa pa walkman pa še iz novejših P clas.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
No, saj to vem, da lahko preko USB kabla prenesem posodobitve, samo me je zenimalo, če lahko z710 kar preko telefona posodabljaš? Ali samo jaz ne najdem te funkcije na telefonu ...

Pa vseeno hvala za navodila.
smile-1.gif

jst sam uporablam SE W710i in sem prek kabla probal in mi je izpisalo da mam nanovejšo različico meni v fonu ker sem ga kupil pred novim letom..decembra lani..
cool-1.gif

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Storitev posodabljanja je pod Nastavitve - Splošno - Storitve posodabljanja
Vsi novejši SE telefoni imajo FOTA (Flash Over The Air) funkcijo in ne vem zakaj je Z serija naj ne bi imela. Razen če je gor kriplasti software od Vodafone...
FOTA enabled phones

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
No, naj ti povem, da te funkcije na tej lokaciji NI. Sem šla že mnogokrat skozi vse menije, pa je nisem nikjer našla.
In tudi ni Vodafone varianta.

Očitno ta telefon ne funkcije ne omogoče, pa čeprav je na tem seznamu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Storitev posodabljanja je pod Nastavitve - Splošno - Storitve posodabljanja
Vsi novejši SE telefoni imajo FOTA (Flash Over The Air) funkcijo in ne vem zakaj je Z serija naj ne bi imela. Razen če je gor kriplasti software od Vodafone...
FOTA enabled phones

Tega tut W serija nima...ker jst mam W710i pa te funkcije nima..sam prek kabla gre..
evil.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne more biti to vezano na serijo. W910 jo ima.
Očitno imajo to funkcijo samo določeni telefoni. In ne moremo posplošiti na serije.

ata

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Jest imam W710i in imam možnost FOTA...Nastavitve - Splošno - Storitve posodabljanja

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik ata pravi:
Jest imam W710i in imam možnost FOTA...Nastavitve - Splošno - Storitve posodabljanja

Jst vglavnem tega nimam..in če bi zakaj bi ker mam pc in me pride bol poceni..ker oparaterju moreš plačat prenos podatkov..lažje je prek pc..če maš seveda doma internet..
cool-1.gif

ata

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik ata pravi:

Jst vglavnem tega nimam..in če bi zakaj bi ker mam pc in me pride bol poceni..ker oparaterju moreš plačat prenos podatkov..lažje je prek pc..če maš seveda doma internet..
cool-1.gif

To se pa strinjam...cenejše je preko računalnika
cool-1.gif

Jest sem samo hotel povedat, da ima ta telefon tudi to možnost
wink-1.gif