SE xperia x10 mini pro

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
A je bila že kakšna debata o tem?

Sem stalni SE uporabnik in to se mi zdi res zanimiva zadeva. Morda kakšna ugibanja oz. napovedi, kdaj bo na voljo pri naših operaterjih (zlasti me zanima za Mobitel) in kakšna bi lahko bila cena?

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
A res vsem dol visi za to?
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pri nas bo na voljo okoli julija oz. avgusta.Glede cene je še prehitro kaj rečt, sigurno pa bo okoli 250 eur z naročnino. Je pa to telefon z operacijskim sistemom android verzije 1.6 ( trenutno aktualna verzija andoida pa je 2.1 ) in je povsem drugače, kar si bil vajen do zdaj od SE.

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Torej že zastarel Android? No, meni je važno, da je praktičen in ima odziven ekran. Zdaj imam SE G900 in je "rahlo" počasen.
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja kaj fali SE telefonom..odlične telefone majo..tko da nevem kaj je slabega pri njih.. tko mi ti povej?
sprasujem se.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mogoče to, da vsak bivši SE fan, ki se opogumi vzeti podoben telefon pri konkurenci (s tem ne mislim Nokie), ugotovi, kako počasni so SE-ji? Sem imel v preteklosti veliko SE-jev... ampak sem sproti opazil, da je kvaliteta začela padati.

Če konkretno primerjaš npr. X10 s strojno primerljivim Nesuxom, boš ugotovil, da tale "fancy" vmesnik od Sony-ja naredi več slabega kot dobrega. Preveč nepotrebnih animacij, ki upočasnjujejo odziv, namesto da bi naredile uporabniško izkušnjo bolj prijetno. Brskanje po imeniku sicer izgleda fancy, ampak je počasnejše in manj uporabno kot originalno od androida, itd...

Potem pa če pogledaš ta novi X10 mini.... lepo te prosim... android na tako majhni resoluciji je že zelo na meji neuporabnosti. A misliš, da bo sploh kak developer šel razvijati aplikacije za tako majhne resolucije, če bodo pa vsi novejši telefoni imeli velike zaslone? In če ugotoviš, da je večina aplikacij na majhni resoluciji neuporabnih, boš ugotovil, da bi bilo boljše imeti navaden telefon brez androida.

Pa da kolobocije s slovenskim uvoznikom in serviserjem sploh ne omenjam...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Se-jev s symbian ali adroid nisem mel in ne morem rečt kako in kaj....kar se tiče navadnega vmesnika od SE je odličen sam uporabljam SE W995 in je telefon odličen seveda ni pameten telefon a tut tega ne rabim da bi bil...
wink-1.gif

natleb1

Zelenc'
13. maj 2010
29
0
1
ali mogoče kdo ve kako se na x10 v predvajalniku glasbe nastaviš mapo, iz katere potem lahko poslušaš poljubno glasbo. meni vedno vrže vse mp3 glasbe, ki so na telefonu.

hvala